Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπαρασταση του ΕΕΣΠ στην έξωση 62 πληρωμάτων από τον ΑΣΟ

 

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών συμπαραστέκεται στον αγώνα των πληρωμάτων για να βρεθεί δίκαιη λύση και να ανακληθεί η απόφαση του Δήμου. 

Το Καρναβάλι είναι η μεγάλη γιορτή της πόλης μας. Μια γιορτή χαράς και κεφιού στη οποία σύσσωμη η Πατρινή κοινωνία συμμετέχει προβάλλοντας την πόλη, τον πολιτισμό της, ενισχύοντας την οικονομία της. Ψυχή του Πατρινού Καρναβαλιού τα πληρώματα οι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές.

Η «έξωση» 62 πληρωμάτων και των κατασκευών τους από τις Αποθήκες του ΑΣΟ μετά από 17 χρόνια χωρίς να έχει βρεθεί από τον Δήμο άλλος κατάλληλος χώρος για να τις στεγάσει  αποτελεί ακατανόητο πλήγμα όχι μόνον για τα συγκεκριμένα πληρώματα  αλλά για τον θεσμό συνολικά. Παρόλο ότι είχαν δώσει υποσχέσεις ότι θα βρεθεί νέος χώρος από τον Δήμο Πατρέων να στεγάσει τις κατασκευές αρμάτων που είναι η ψυχή και το συμπλήρωμα της παρέλασης.

 

Ο Πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του συλλόγου παραβρέθηκαν στην κινητοποίηση των πληρωμάτων στην Πλατεία Γεωργίου και εξέφρασαν την στήριξή τους στον αγώνα τους.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν γίνεται και έτσι, όπως κάθε χρόνο, η mojo live υποδέχεται το καλοκαίρι του 2020 με μια μεγάλη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επικοινώνησε σήμερα Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.   Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δυο άνδρες "συζήτησα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έρχεται ξανά στα μέρη μας. Αυτή τη φορά για να παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα επίσημα εγκαίνια το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 57χρονο επιχειρηματία του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έρχεται ξανά στα μέρη μας. Αυτή τη φορά για να παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα επίσημα εγκαίνια του νέου Σιδηροδρομικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 57χρονο επιχειρηματία του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περίπτωση του 9χρονου πατρινόπουλου που βοηθήθηκε από το "Φωτεινό Αστέρι" δεν μπορεί παρά να μας συγκινήσει όλους. Για ευνόητους λόγους η πανδημία του κορονοϊού δημιούργησε συνθήκες μιας νέας οικον
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search