Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Μαραθώνιος Τεχνολογίας & Καινοτομίας για τα Ανοιχτά Δεδομένα»

To Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» διοργανώνει στην Πάτρα, από τις 25 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2020, το μαραθώνιο τεχνολογίας και καινοτόμων ιδεών BOOST Hackathon, για την ανάπτυξη προγραμματιστικών εφαρμογών και ιδεών στους τομείς της Ανοικτής Κοινωνικής Καινοτομίας και Ανοικτών Δεδομένων, στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργου OSIRIS στα πλαίσια του Προγράμματος Interreg Europe (https://www.interregeurope.eu/osiris/) και της πιλοτικής δράσης “BOOST - Boost Open Data usage at the Region of Western Greece”.

Την τρέχουσα εβδομάδα θα διοργανωθεί μια σειρά από Διαδικτυακά Σεμινάρια, Διαδικτυακές εκδηλώσεις (webinars, workshops και challenges), όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν, να γνωρίσουν και μάθουν για τις τεχνολογίες αξιοποίησης Ανοιχτών Δεδομένων, Ανάπτυξης καινοτόμων Εφαρμογών αλλά και Διαχείρισης Έργου και Καινοτομίας, ώστε να είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες.

Στο BOOST Hackathon μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές, μηχανικοί, ερευνητές, προγραμματιστές, startuppers καθώς και οποιοσδήποτε θέλει να αποκτήσει νέες γνώσεις αλλά και να συμμετάσχει στην δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με κεντρικό σημείο αναφοράς το συν-δημιουργικό χώρο καινοτομίας και ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών POS4Work Co-Working Space (Γούναρη 69, Πάτρα), αλλά και κυρίως μέσω της διαδικτυακής online συμμετοχής και παρακολούθησης.

Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει δωροεπιταγή 200€ και οι συμμετέχοντες θα υποστηριχθούν να αξιοποιήσουν επιχειρηματικά τις τεχνολογικές τους εφαρμογές, να περιγράψουν την Επιχειρηματική τους Ιδέα, να την μετασχηματίσουν σε πλήρες Business Plan και να διεκδικήσουν αρχική χρηματοδότηση για την start-up επιχείρησή τους.

Η συμμετοχή στο BOOST Hackathon είναι ελεύθερη και δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/dQ179HZsTP7tmZNg7

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/events/190919015678805/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 24, 32 και 27 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν απ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η φετινή τουριστική σεζόν είναι δύσκολη, αλλά επιτρέπει στην χώρα μας να ελπίζει, διότι έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Δηλαδή, έχουμε πετύχει μια ουσιαστική και αποτελεσματική α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινάει αύριο, Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ «Ενίσχυση Ψηφιακών Δ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή ανοιχτή συζήτηση για την πανδημία COVID-19 και το ρόλο των πολιτών στην προαγωγή της δημόσιας υγείας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινάει αύριο, Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων - Ψηφιακό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στό κήρυγμά του τήν Κυριακή 12.7.2020 στόν Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίου Νικολάου Πατρῶν, ἐπί τῇ Ἱερᾷ Μνήμῃ τοῦ Ὁσίου Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτου, ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομος, ἀναφέρθηκε στό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επανέρχομαι στο θέμα των ελέγχων με συγκεκριμένες θέσεις , γιατί είδα και δηλώσεις βουλευτών  1 Δεν στέλνω μήνυμα χαλαρότητας μήνυμα ακριβοδίκαιης αντιμετώπισης και αυστηρότητας όπου δει  2 Όμως η μ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search