Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξεκινούν από κοινού αυτοψίες δήμος και ΣΚΕΑΝΑ για τα τραπεζοκαθίσματα

Σε αυτοψία από κοινού, σε κάθε γειτονιά της Πάτρας, θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα  η δημοτική αρχή και το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ.

Μιλάμε ασφαλώς για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων και την παραχώρηση μεγαλύτερων  κοινόχρηστων χώρων στα μαγαζιά, έτσι να μπορέσουν να είναι βιώσιμα, με βάση τους όρους και τους κανόνες που ορίζει η αρμόδια επιτροπή των επιστημόνων.

Η αυτοψία θα ξεκινήσει όταν φτάσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας η αντίστοιχη ΚΥΑ στους δήμους που θα αναφέρεται με όλες τις λεπτομέρειες για το θέμα.

Μέχρι τώρα οι ρυθμίσεις που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή δείχνουν να είναι ευνοϊκές για τα μεγάλα καταστήματα που έχουν χώρους, ενώ αντίθετα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στα μικρά μαγαζιά για να δουλέψουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί για τις ρυθμίσεις αυτές πλέον δίνεται η δυνατότητα στα καταστήματα που έχουν χώρους να δουλέψουν, έστω και με το 70% ή το 80% της πληρότητας τους

Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τις ιδιαιτερότητες της κάθε γειτονιάς της Πάτρας. Κι αυτό το σκοπό θα έχουν οι αυτοψίες που θα διενεργηθούν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, συνοδευόμενος από τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ.

Μέχρι ώρας η συνεργασία της εστίασης και της αρμόδιας αντιδημαρχίας είναι άριστη, ο δήμος δείχνει στην πράξη ότι θέλει να βοηθήσει και να διευκολύνει τα καταστήματα και αυτό φάνηκε μέσα από την συνάντηση που έγινε από τις δύο πλευρές το απόγευμα της Τετάρτης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Τον Νίκο Μουτσινά υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» o Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ εξέφρασε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ απο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποτελέσματα για το ΑΕΠ του πρώτου τριμήνου, που ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΕΛΣΤΑΤ, σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.Όπως σημειώνει, . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη" σε ανακοίνωσή του τονίζει:Μέγας κίνδυνος να προκύψει ιδιώτης διαχειριστής του φράγματος Πείρου- . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής κατοίκων για την Κανακάρη, στο πλαίσιο της στάσης στάσης αναμονής που τηρούν εδώ και καιρό , για την ολοκληρωμένη κυκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής κατοίκων για την Κανακάρη, στο πλαίσιο της στάσης στάσης αναμονής που τηρούν εδώ και καιρό , για την ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένη είναι η κοινωνία του Πύργου από το άκουσμα της είδησης της απώλειας του 53χρονου Γιάννη Γιαννακόπουλου, που χθες τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο που είχε με τη μηχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ γιαπροβλήματα που προκύπτουν στη συνταγογράφηση και τα οποία πιθανά θα επιδεινωθούντο επόμενο χρονι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search