ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Στο νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον λόγω κορωνοϊού

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μπόρις Τζόνσον λόγω έντονων συμπτωμάτων του κορωνοϊού. Ο Μπόρις Τζόνσον διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από 10 ημέρες και εξακολουθεί να έχει επίμονα συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένων υψηλού πυρετού. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ «συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού». Οπως το περιέγραψε, πρόκειται για ένα «προληπτικό βήμα» που ελήφθη μετά από συμβουλή γιατρού του, όπως μεταδίδει το BBC.

Προληπτική η εισαγωγή του Μπόρις Τζόνσον για εξετάσεις

«Με τη συμβουλή του γιατρού του, ο πρωθυπουργός απόψε εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτό είναι ένα προληπτικό βήμα, καθώς εξακολουθεί να έχει επίμονα συμπτώματα κορωνοϊού δέκα ημέρες μετά τη θετική διάγνωση στο ιό», ανέφερε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Ο πρωθυπουργός ευχαριστεί το προσωπικό της NHS για όλη την απίστευτη σκληρή δουλειά τους και προτρέπει το κοινό να συνεχίσει να ακολουθεί τις συμβουλές της κυβέρνησης να μείνει στο σπίτι, να προστατεύσει το NHS και να σώσει ζωές», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό στις 27 Μαρτίου με ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων στο Twitter. «Τις τελευταίες ώρες παρουσίασα ήπια συμπτώματα και το τεστ έδειξε ότι είμαι θετικός στον ιό. Είμαι σε αυτοαπομόνωση, αλλά συνεχίζω να ηγούμαι της κυβέρνησης μέσω τηλεδιασκέψεων καθώς δίνουμε τη μάχη ενάντια στον ιό. Μαζί θα τον καταπολεμήσουμε», είχε τονίσει στην ανάρτησή του

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η μεγάλη έξοδος του Πάσχα ξεκίνησε ήδη. Από το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι φοιτητές πήραν το δρόμο για τον προορισμό που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ δεν είναι λίγες οι ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο βράδια μετά από το επικό πρώτο ματς της σειράς, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έδωσαν την Παρασκευή (26/4) ακόμα μία εκπληκτική μάχη στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Αυτή τη φορά χαμογέλασ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League μία σεζόν έπειτα από τον υποβιβασμό της στην Championship. Οι "αλεπούδες" δεν αγωνίστηκαν, όμως η συντριβή της Λιντς από την ΚΠΡ με 0-4 στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σκληρή για να βρεθεί με την “πλάτη στον τοίχο” από το δεύτερο, μόλις, παιχνίδι αποδείχθηκε η Μονακό, που επικράτησε με 93-88 της Φενέρμπαχτσε και ισοφάρισε τη σειρά των playof . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 2
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
Image
Image

Search