ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: 525 νεκροί από κορωνοϊό σε 24 ώρες

Μειώνεται αισθητά ο αριθμός αύξησης των νέων κρουσμάτων κορονοϊού και των νεκρών, σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο, στην Ιταλία, ωστόσο η κατάσταση είναι ακόμη δραματική…

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορονοϊού στην Ιταλία είναι128.948, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 15.887 συνολικά, ενώ παράλληλα, 21.815 άνθρωποι έχουν ιαθεί.
Οι εφιαλτικοί αριθμοί στην Ιταλία

Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορονοϊού ήταν 124.362 και είχαν χάσει την ζωή τους 15.362 άνθρωποι ενώ 20.996 είχαν θεραπευθεί.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 525 ασθενείς και καταγράφηκαν 4.316 νέα κρούσματα. 819 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

3.977 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 28.949 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 58.320 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 50.455 και οι νεκροί 8.905 . Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 17.089 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 2.051. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 11.226, με 631 νεκρούς.

Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού περιορίζεται αισθητά (κατά 489 κρούσματα το τελευταίο εικοσιτετράωρο), όπως και η αύξηση των νεκρών, με 96 λιγότερα θύματα. Όλοι οι κρατικοί και δημοτικοί ιθύνοντες, όμως, καλούν τους Ιταλούς να μην «χαλαρώσουν» και να μην αρχίσουν να βγαίνουν από το σπίτι, για τουλάχιστοΝ άλλες τρεις εβδομάδες. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, υπάρχουν περιπτώσεις στο Βορρά, όπως στο Μιλάνο (400 κρούσματα σε ένα εικοσιτετράωρο) αλλά και σε μεγάλες περιοχές του Νότου, στις οποίες η φάση ανώτατης διάδοσης δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search