ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε λόγοι να επισκεφθεί κανείς την Τοσκάνη μέσα στο 2020

 Γνωστή για τα τοπία της και την πολιτιστική της κληρονομιά, η Τοσκάνη είναι μία από τις πιο όμορφες περιφέρειες της Ιταλίας. 
 Διαθέτει ρομαντικά χωριά, πλαγιές με υπέροχη θέα, νόστιμη κουζίνα, γευστικά κρασιά και χαλαρή, ιταλική ατμόσφαιρα. 
 Και αν αυτοί οι λόγοι από μόνοι τους κάνουν την Τοσκάνη έναν από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς της Ιταλίας, υπάρχουν πολλά ακόμη όμορφα πράγματα που πρέπει να εξερευνήσει και να ανακαλύψει κανείς. 
 Στην περιφέρεια, δύο μεγάλες πόλεις είναι οι πρωταγωνίστριες. Πρόκειται για την πρωτεύουσα της περιφέρειας, Φλωρεντία, έναν προορισμό γνωστό παγκοσμίως για την πολιτιστική του κληρονομιά, με υπέροχη αρχιτεκτονική η οποία ξετυλίγεται γύρω από τον ποταμό Άρνο, που διέρχεται από την καρδιά της πόλης. 


 Ακολούθως, υπάρχει η Πίζα, γνωστή για τον περίφημο πύργο της.  

Για μια βόλτα στο κέντρο της υπέροχης Φλωρεντίας
Για να περάσετε μια μέρα στην Πίζα
Για να εξερευνήσετε γραφικά χωριά και μικρές πόλεις, όπως το Σαν Τζιμινιάνο.
Για να χαλαρώσετε στο Βιαρέτζο, που βρέχεται από τη Θάλασσα της Λιγουρίας
Για να δοκιμάσετε κρασιά.
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με τα άμαξια τα έβαλαν άγνωστοι νεαροί στην Πάτρα μετά το τέλος της κινητοποίησης που έγινε στο κέντρο το απόγευμα της Τετάρτης.   Οι άγνωστοι έσπασαν ένα αυτοκίνητο που ήταν στα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπειθαρχία συνέστησαν όσοι συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στη χώ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, αναστέλλονται και ανακαλούνται μέχρι νεωτέρας, οι κανονικές άδειες του προσωπικού στον τομέα της Υγείας.   Αναλυτικά: Ειδικότερα μ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

  Ο κορονοϊός εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, με τις αρμόδιες αρχές της χώρας μας σήμερα να επιβεβαιώνουν το πρώτο κρούσμα εντός ελληνικής επικράτειας. Στη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με τα άμαξια τα έβαλαν άγνωστοι νεαροί στην Πάτρα μετά το τέλος της κινητοποίησης που έγινε στο κέντρο το απόγευμα της Τετάρτης.   Οι άγνωστοι έσπασαν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τεταμένο ήταν το κλίμα στο κέντρο της Πάτρας , καθώς οργανώθηκε πορεία  μετά τη χθεσινή εισβολή της Αστυνομίας στην πρώην ΑΣΟΕΕ στην Αθήνα.   Οι πορείες στο κέντρο της Πάτρας ήταν δύο.  Η μια ήταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η θωράκιση της Δυτικής Ελλάδας από πλημμυρικά φαινόμενα δεν μπορεί να συνεχίσει να αντιμετωπίζεται αποσπασματικά, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να υπάρχει ανάγκη πρόσκαιρης επούλωσης των πολύχρονων ανοικτ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search