ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Πεντάχρονος πήγε στο δικαστήριο με υποστηρικτές όλο το νηπιαγωγείο

 Ένα ασυνήθιστο ακροατήριο είχε η δικαστής του Grand Rapids στο Μίτσιγκαν.

 

Στην αίθουσα εμφανίστηκε ο 5χρονος Μάικλ για να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία που αφορούσε την υιοθεσία του από τους ανάδοχους γονείς του και μαζί του ήταν για συμπαράσταση όλη η τάξη του νηπιαγωγείου του!

 

Τα παιδιά κράταγαν κόκκινες καρδιές για να δείξουν την αγάπη τους στον Μάικλ που στριφογύρναγε γεμάτος χαρά στην καρέκλα του.

 

Ο πατέρας του Μάικλ είπε στο CNN ότι το πιο ωραίο κομμάτι αυτής της διαδικασίας ήταν όταν η δικαστής ρώτησε τους συμμαθητές του πώς νιώθουν γι΄αυτόν. «Αγαπώ τον Μάικλ», «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος» ήταν μερικές από τις απαντήσεις τους. Όπως είπε ο ευτυχής πατέρας η δικαστής παραδέχτηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο ήταν στο ακροατήριο.

 

Η στήριξη των παιδιών στον Μάικλ ήταν ιδέα της δασκάλας του, η οποία είχε κιόλας προτείνει στους γονείς να τον υιοθετήσουν. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 10 χρόνια και ζει μαζί με τον Μάικλ τον τελευταίο χρόνο. Μιλούν για ένα χαρισματικό παιδί που λατρεύει το χορό και το κολύμπι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε περισσότερες από 2.165 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί σε όλη τη χώρα που αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο 15νθήμ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών διαπιστώνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός. Στην εκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search