ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

«Βόμβα» στο Μπάκιγχαμ: Οριστική ρήξη Ουίλιαμ-Χάρι

«Έχουμε πάρει διαφορετικούς δρόμους με τον Ουίλιαμ» παραδέχθηκε ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά δημοσίως τη ρήξη ανάμεσα στα αδέρφια.

Με εξομολογητική διάθεση, ο Δούκας του Σάσεξ σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει ότι υπήρξαν έντονες στιγμές με τον αδερφό του Ουίλιαμ που τους απομάκρυναν, επισημαίνοντας ότι ανάμεσα στα αδέρφια υπάρχουν καλές και κακές ημέρες.

Όπως είπε συγκεκριμένα: «Μέρος του ρόλου μας, μέρος της δουλειάς μας και καθώς η οικογένειά μας είναι υπό πίεση διαρκώς, αναπόφευκτα πράγματα συμβαίνουν. Αλλά κοίτα, είμαστε αδέρφια και πάντα θα είμαστε αδέρφια.

Σίγουρα έχουμε διαλέξει διαφορετικά μονοπάτια αυτήν τη στιγμή αλλά πάντα θα είμαι εκεί γι’ αυτόν και αυτός για εμένα. Δεν βλεπόμαστε τόσο όπως παλιά γιατί είμαστε πολυάσχολοι αλλά τον αγαπώ βαθύτατα και η πλειονότητα των πραγμάτων δημιουργείται από το πουθενά. Σαν αδέρφια έχουμε καλές μέρες έχουμε και κακές».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aρκετοί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ παίζουν τα ίδια νούμερα για χρόνια. Δεν απογοητεύονται και περιμένουν το... ραντεβού τους με την τύχη. Η δικαίωση ήρθε για έναν παίκτη στην Αμαλιάδα, ο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Mεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε κατάσταση εστίασης στην παραλιακή οδό του Αιγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του μαγαζιού, χωρίς ωστ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Τρίτη, 9 Ιουνίου του 2020 θα ενεργοποιηθούν 5.200 νέες θέσεις εργασίας σε αυξημένη επιδότηση έως 60% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους για πτυχιούχους ανέργους η . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για νέα ηλεκτρονική απάτη προειδοποιεί η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Προσοχή με νέα ηλεκτρονική απάτη: Πώς μας υποκλέπτουν στοιχεία μέσω email και ζ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Mεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε κατάσταση εστίασης στην παραλιακή οδό του Αιγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του μαγαζιού, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει κά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερη Ενημέρωση: 15.33: Σε έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε χωράφια στην περιοχή του Αράξου Δυτικής Αχαΐας, σε κοντινή απόσταση από το πολιτικό αεροδρόμιο. Σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η σημερινή Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος πρέπει να είναι αγώνας διεκδίκησης απέναντι στις αιτίες που προκαλούν την καταστροφή του Περιβάλλοντος. Η σημερινή μέρα είναι μία ακόμα αφορμή για να βγάλουν οι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search