ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2020 η κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Να παρατείνει παρατείνει μέχρι το τέλος του 2020 την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ιταλία λόγω κορονοϊού, η οποία θα έπρεπε να λήξει την 31η Ιουλίου, ετοιμάζεται η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Ιταλός πρωθυπουργός από τη Βενετία, προσθέτοντας ότι δεν έχει ακόμη ληφθεί η σχετική επίσημη απόφαση, αλλά η κυβέρνηση οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση, όπως αναφέρει η ανταπόκριση του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Ιταλία.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, με αυτόν τον τρόπο η Ιταλική Πολιτική Προστασία θα διατηρήσει τον κεντρικό της ρόλο (ιδίως ενόψει και της επαναλειτουργίας των σχολείων τον Σεπτέμβριο), ενώ η κυβέρνηση της Ρώμης θα μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις που αφορούν τη διαχείριση της κρίσης, χωρίς την άμεση έγκριση του Κοινοβουλίου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα δεν θα δώσει την συστοιχία S-300 στην Ουκρανία παρείχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας αμέσως μετά την συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Κεντ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

o Αντώνης Σαμαρά, o πρώην πρωθυπουργός, με κάθε ευκαιρία, ασκεί κριτική σε τομείς που διαφωνεί με τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Αυτή τη φορά αναφερόμενος στο ζήτημα της αγροτικής . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την εξαιρετικά στενή συνεργασία με την Εκκλησία στο θεσμικά καθορισμένο πλαίσιό της, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Δήλεσι, όπου μαζί με τον Αρχιεπίσκοπ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα είναι η χώρα που κατεξοχήν έχει στρατηγική σχέση με τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search