ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Αγόρασε λαχείο για πρώτη φορά στη ζωή της και κέρδισε 50 εκατ. δολάρια

Μια γυναίκα είχε την τύχη του πρωτάρη, καθώς αγόρασε για πρώτη φορά στη ζωή της λαχνό και κέρδισε 50 εκατ. δολάρια.

 

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστραλία και η τυχερή τόνισε ότι παρά το απρόσμενο κέρδος, δεν θα σταματήσει να δουλεύει.

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η γυναίκα από το Σίντνεϊ ανακάλυψε ότι κέρδισε δύο μέρες μετά την κλήρωση, ενώ είχε αγοράσει το λαχείο σε μια διήμερη εκδρομή στη Νότια Ουαλία.

 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τρέμω ολόκληρη. Χριστέ μου. Είναι απίστευτο» είπε όταν ανακάλυψε ότι κέρδισε.

 

Ανέφερε ότι ήταν ο πρώτος λαχνός που αγόραζε στη ζωή της και ότι το έκανε για πλάκα.

 

«Ποτέ δεν είχα παίξει Oz Lotto. Ήμουν κοντά στο πρακτορείο και σκέφτηκα ότι θα ήταν λίγο διασκεδαστικό να μπω, έτσι το έκανα», δήλωσε.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά που το αγόρασε το άφησε και μάλιστα είχε ξεχάσει να το κοιτάξει και της το υπενθύμισε ο σύντροφός της.

 

Όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει με τα λεφτά είπε: «Δεν έχω ιδέα. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ ψύχραιμα τώρα. Είμαι ακόμη σοκαρισμένη. Θα συνεχίσω να δουλεύω αλλά στ' αλήθεια δεν ξέρω».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπη . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η επιτροπή επιστημόνων που συμβουλεύει την ιταλική κυβέρνηση σχετικά με τα καταλληλότερα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, έκανε γνωστό ότι μπορεί να καταστούν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο την τουρκική προκλητικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σημαντική ενίσχυση με… παρόν και μέλλον πραγματοποίησε ο Εθνικός Πειραιώς, που έκανε δικιά του την 18χρονη Μαργαρίτα Μπιτσάκου. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες η νεα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπηρετούντων Διευθυντών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια γραπτή δήλωση του σχετικά με την επικείμενη αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με ιδιαίτερη πολιτική σημασία, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Αχαϊας Γιώργος Παπανδρέο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δικαιοσύνη δεν δέχεται μόνο αιτήσεις ρύθμισης «κόκκινων» δανείων με την σχεδόν χαριστική διαδικασία του νόμου Κατσέλη. Σε κάποιες περιπτώσεις βγάζει και «κόκκινη κάρτα» με απορριπτικές αποφάσεις, ότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search