ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΕΔ: Μέχρι 30 Ιουνίου οι e-αιτήσεις για ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών

Μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 μπορούν οι δανειολήπτες του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση ώστε, στο πλαίσιο αντιμετώπισης των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, να ωφεληθούν από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις αποπληρωμής των οφειλών τους, βάσει της υπουργικής απόφασης 52246/3173/26.01.2018, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Νοέμβριο το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού αποφάσισε την παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 της προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, για τη ρύθμιση αποπληρωμής οφειλών δανειοληπτών που χορηγήθηκαν από ίδια κεφάλαια του τ. ΟΕΚ. Σκοπός της απόφασης ήταν να συμπεριληφθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δανειολήπτες στις ευνοϊκές ρυθμίσεις.

Συνεπώς, καλούνται όσοι μέχρι σήμερα δεν έχουν ανταποκριθεί, να υποβάλουν άμεσα την ηλεκτρονική αίτησή τους, ώστε να μειωθεί το αρχικό ποσό του δανείου, να εξασφαλίσουν περισσότερες και μικρότερες δόσεις και, σε περίπτωση αποδεδειγμένης οικονομικής δυσπραγίας, να τύχουν αναστολής καταβολής δόσεων.

Η αίτηση βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonike-politike-e-ypir

Επιλέξτε «Υποβάλω Αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση αποπληρωμής οφειλών δανειοληπτών που χορηγήθηκαν από ίδια κεφάλαια του καταργηθέντος ΟΕΚ».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στο χωριό Νησί της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ένας 36χρονος που οδηγούσε Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του, το αυτοκίνητό του έπεσε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων, τα οποία μέχρι σήμερα δεν είναι επαρκώς γνωστά και δεν έχουν αξιοποιηθεί στο βαθμό που θα έπρεπε, μπο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται στην επίθεση σε βάρος αστυνομικών της Υ.Α.Τ. στου Ρέντη με αποτέλεσμα τον θάνατο του Αρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ανακοίνωσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας , ο επισμηνίας Β.Α, 45 ετών , ο οποίος υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση Τανάγρας, βρέθηκε νεκρός χθες (2 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
Image
Image

Search