ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχαΐα: Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για μαθητές

Η ομάδα του 1ου ΚΕΣΥ Αχαΐας λειτουργεί Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που βιώνουν τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί στα πλαίσια της νέας καθημερινότητας λόγω κορωνοιού.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2610-456063, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-13:00

Επιπρόσθετα, μπορείτε να στέλνετε mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε την ιστοσελίδα μας http://1kesy.ach.sch.gr με χρήσιμο υλικό.

Θεώνη Μαυρόγιαννη

Ψυχολόγος-Προϊσταμένη 1ου ΚΕΣΥ Αχαΐας

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Για την επαναφορά του τμήματος της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ της οδού Κανελλοπούλου και του σταθμού Ρίου στην κατηγορία του ενεργού δικτύου, με αποτέλεσμα την επαναφορά των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύνταξη πλάνου ανάπτυξης για την Ηλεκτροκίνηση προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σχεδιάζοντας με σταθερά βήματα την επόμενη μέρα σε ένα πεδίο δράσης που θα αξιοποιηθεί ως μ . . .
LIFE STYLE

  Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και η Μαίρη Αρώνη συνάντησαν τον Νίκο Αποστολόπουλο, ο οποίος σχολίασε όλη την τηλεοπτική επικαιρότητα.   “Σε λίγα μοντέλα έχω εκτίμηση γιατί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημοι τίτλοι τέλους για το διαγωνισμό εγκατάστασης δορυφορικών διοδίων έβαλε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Με απόφαση του υπουργού ΥΠΟΜΕ, Κώστα Καραμανλή ο σχετικός διαγω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Για την επαναφορά του τμήματος της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ της οδού Κανελλοπούλου και του σταθμού Ρίου στην κατηγορία του ενεργού δικτύου, με αποτέλεσμα την επαναφορά των δρομολογίων του Προα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύνταξη πλάνου ανάπτυξης για την Ηλεκτροκίνηση προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σχεδιάζοντας με σταθερά βήματα την επόμενη μέρα σε ένα πεδίο δράσης που θα αξιοποιηθεί ως μοχλός οικονομικής αν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημοι τίτλοι τέλους για το διαγωνισμό εγκατάστασης δορυφορικών διοδίων έβαλε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Με απόφαση του υπουργού ΥΠΟΜΕ, Κώστα Καραμανλή ο σχετικός διαγωνισμός ματαιώθηκε.
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search