ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία από τα διόδια για τις μετακινήσεις των πολιτών

Νέα Οδός (Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας)

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 έως τις 12 το μεσημέρι

Το Σάββατο 21/3 μέχρι και τις 12 το μεσημέρι, οι διελεύσεις στις Αφίδνες προς την Λαμία ανήλθαν σε 4.664, έναντι 8.459 το προηγούμενο Σάββατο 14/3, όταν είχε ήδη αρχίσει η πτώση στην κυκλοφορία: Μείωση 44,86%.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Όλη την Παρασκευή 20/3, οι διελεύσεις από τις Αφίδνες προς την Λαμία ανήλθαν σε 17.010, έναντι 24.289 την προηγούμενη Παρασκευή, όταν είχε ήδη ξεκινήσει η πτώση στις διελεύσεις: Μείωση κατά 30%.

Ολυμπία Οδός (Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου)

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 έως νωρίς το μεσημέρι

Όσον αφορά την Ελευσίνα, όπου αρκετά μέσα ανέφεραν ουρές το πρωί της Παρασκευής, όπως μας ενημέρωσαν από την Ολυμπία Οδό η πτώση στις διελεύσεις έως το μεσημέρι του Σαββάτου σε σχέση το προηγούμενο Σάββατο ανέρχεται σε 48% και με ένα αντίστοιχο περσινό Σάββατο (όχι ακριβώς το ίδιο διότι υπήρχε η έξοδος για την 25η Μαρτίου) σε 57%.

Ανάλογο ποσοστό μείωσης διελεύσεων καταγράφηκε και καθόλη τη διάρκεια της Παρασκευής.

Ου οφείλονταν εντέλει οι ουρές;

Στους αυτοκινητόδρομους αυτούς πλέον λειτουργούν λίγα έως ελάχιστα ταμεία, ή σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο οι λωρίδες με μηχανήματα αυτόματης πληρωμής. Στην Ολυμπία Οδό δεν υπάρχουν πλέον ταμίες, και η διέλευση γίνεται μόνο με e-pass, κέρματα ή πληρωμή με κάρτα.

Γέφυρα Ρίου

Περισσότερα από 5.000 οχήματα πέρασαν χθες Σάββατο από τη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης.

Με στοιχεία από gocar.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search