ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγιάλεια: Σε νέα διέυθυνση οι υπηρεσίες Νομικού Προσώπου

Στο ισόγειο του κτιρίου επί της οδού Ν.Πλαστήρα 11 όπου στεγάζεται η Τεχνική Υπηρεσία και άλλες υπηρεσίες του δήμου Αιγιαλείας λειτουργούν από σήμερα 20η Φεβρουαρίου 2020 οι υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας».

Η μεταφορά των γραφείων αφορά στην καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών και ταυτόχρονα την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης όπου μέχρι σήμερα στεγαζόταν το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας».

Το τηλεφωνικό κέντρο παραμένει: 26910.26694

«Σκοπός του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» είναι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών ιδιαίτερα στους συμπολίτες με την περισσότερη ανάγκη, όπως η εργαζόμενη μητέρα, τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι» σημειώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ αφορούν:

-Προστασία και διαχείριση περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

-Υποστήριξη και κοινωνική φροντίδα βρεφικής-παιδικής ηλικίας – και της τρίτης ηλικίας.

-Συμμετοχή σε προγράμματα και δράσεις ψυχαγωγίας και αναψυχής ηλικιωμένων και ίδρυση γεροκομείων.

-Λειτουργία κέντρων ανοικτής προστασίας ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ).

-Λειτουργία κέντρων δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

-Λειτουργία Ωδείων.

-Λειτουργία Φιλαρμονικών.

-Λειτουργία Βιβλιοθηκών (Δημοτικών και Κοινοτικών).

-Λειτουργία Πολιτιστικών και Πνευματικών Κέντρων.

-Λειτουργία Πινακοθηκών.

-Προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

-Λειτουργία Αθλητικών Κέντρων και Γυμναστηρίων.

-Λειτουργία τμημάτων αθλητισμού και άθλησης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ένα 13χρονο αγόρι στο Λονδίνο που είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε αργά σήμερα το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολεγίου. «Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Άλλοι 499 άνθρωποι πέθαναν σήμερα στη Γαλλία από τον νέο κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στις 3.523, αύξηση δηλαδή κατά 17% μέσα σε διάστημα 24 ωρών. Η σημερι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτιμήσεις των επιστημόνων θέλουν τον κορωνοϊό να προσβάλει μεταξύ 7 εκατ και 43 εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη. Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθιερωμένη . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τις δυσοίωνες προβλέψεις για τα θύματα του κορωνοϊού αν δεν είχαν ληφθεί τα μέτρα περιέγραψε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Παράλληλα, απάντησε και στο ερώτημα για το εάν και κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρες της αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο στα διόδια ένα λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν αλβανοί υπήκοοι.  Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα είχε προορισμό τα Τίρανα και είχε ξεκινήσει από την Αθήνα.  Ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 «Οι αιμοκαθάρσεις γίνονται κανονικά στο Νοσοκομείο μας. Η Κλινική μας έχει λάβει εδώ και αρκετό καιρό μέτρα για την προστασία των ασθενών ώστε να μείνει αλώβητη από τον κορωνοϊό», αναφέρει στην «Γ» ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Πατρέων ανακοινώνει πως θα φέρει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο μέτρα για την ελάφρυνση των εργαζομένων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων. Παράλληλα επιτίθεται στην Κυ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search