ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγιάλεια: Σε νέα διέυθυνση οι υπηρεσίες Νομικού Προσώπου

Στο ισόγειο του κτιρίου επί της οδού Ν.Πλαστήρα 11 όπου στεγάζεται η Τεχνική Υπηρεσία και άλλες υπηρεσίες του δήμου Αιγιαλείας λειτουργούν από σήμερα 20η Φεβρουαρίου 2020 οι υπηρεσίες του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας».

Η μεταφορά των γραφείων αφορά στην καλύτερη δυνατή λειτουργία των υπηρεσιών και ταυτόχρονα την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης όπου μέχρι σήμερα στεγαζόταν το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας».

Το τηλεφωνικό κέντρο παραμένει: 26910.26694

«Σκοπός του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» είναι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών ιδιαίτερα στους συμπολίτες με την περισσότερη ανάγκη, όπως η εργαζόμενη μητέρα, τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι» σημειώνει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ αφορούν:

-Προστασία και διαχείριση περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

-Υποστήριξη και κοινωνική φροντίδα βρεφικής-παιδικής ηλικίας – και της τρίτης ηλικίας.

-Συμμετοχή σε προγράμματα και δράσεις ψυχαγωγίας και αναψυχής ηλικιωμένων και ίδρυση γεροκομείων.

-Λειτουργία κέντρων ανοικτής προστασίας ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ).

-Λειτουργία κέντρων δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

-Λειτουργία Ωδείων.

-Λειτουργία Φιλαρμονικών.

-Λειτουργία Βιβλιοθηκών (Δημοτικών και Κοινοτικών).

-Λειτουργία Πολιτιστικών και Πνευματικών Κέντρων.

-Λειτουργία Πινακοθηκών.

-Προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

-Λειτουργία Αθλητικών Κέντρων και Γυμναστηρίων.

-Λειτουργία τμημάτων αθλητισμού και άθλησης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ολοκλήρωσε άδοξα την θητεία του στην Μπρέσια, αφού η εξωαγωνιστική συμπεριφορά του, δημιούργησε «τριγμούς» στην ομάδα. Με 19 συμμετοχές και μόλις πέντε γκολ, ο 29 . . .
LIFE STYLE

Το όνομα του Ένιο Μορικόνε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σινεμά, καθώς σημάδεψε με τις μελωδίες του, πολλές φορές άγριες και σπαραχτικές σκηνές αλλά και ξεχωριστά συγκινητικά πλά . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση του ψευτογιατρού έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τα οποία αποδεικνύουν πόσο… μακριά είχε απλώσει τα «πλοκάμια» του.   Η τελευταία χρονι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και σε εφαρμογή της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης ν. 4670/2020, θα καταβληθούν, αυτήν την εβδομάδα, τα αναδρομικά επικουρικών συντάξεων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από τη ζωή  ο Γιώργος Δεληγιώργης.   Υπήρξε  στέλεχος του Απόλλωνα Πατρών και εκ των ιδρυτών της Απολλωνιάδας.   Συνταξιούχος μαθηματικός, ο εκλιπών στη διάρκεια της φρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στην διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) φέρνουν οι επερχόμενες πρυτανικές εκλογές στα ανώτατα Ιδρύματα της Πάτρας.   Την παραίτησή του από την θέση Αντιπροέδρου του ΕΑΠ, για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Κοινή επιστολή απέστειλαν στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, κ. Π. Μελά, οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «σπιράλ», δηλώνοντας την απογοήτευσή τους για το θέμα της σ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search