ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα : Στο ΚΟΔΗΠ τα έσοδα του Καρναβαλικού χορού

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας αρχίζοντας την εβδομάδα που το καρναβαλικό θερμόμετρο ανεβαίνει αγγίζοντας υψηλούς δείκτες, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις διαδέχονται η μία την άλλη και οι προετοιμασίες για την κορύφωση του κεφιού εισέρχονται στην τελική ευθεία, δίνει το ραντεβού της με όλους τους Πατρινούς για να διασκεδάσουμε και να το ρίξουμε έξω όλοι μαζί για μια βραδιά.


Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 22.00 όλες οι καρναβαλικές διαδρομές συγκλίνουν στο Royal Theatre για τον αποκριάτικο μασκέ χορό της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας, που υπόσχεται μια ανεπανάληπτη νύχτα αστείρευτου κεφιού, γνήσιας καρναβαλικής διασκέδασης, πολλών απρόοπτων και χορών κυκλωτικών με ή χωρίς φουρώ.
Η Bright Diamonds θα είναι η μπάντα που θα αναλάβει το μουσικό μέρος του χορού. Είναι μια δυναμική Live Party Band που ιδρύθηκε το 2019 στην Πάτρα.

Τιμή: 15 ευρώ
Τα έσοδα θα διατεθούν στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων για τη στήριξη του δεκατιανού των μαθητών στα σχολεία της πόλης μας.
*Προσκλήσεις διατίθενται:
-στο περίπτερο της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην πλατεία Τριών Συμμάχων
-στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50-1ος όροφος)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οπο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε όλες τις συνοικίες κατασκευάζονται ή έχουν ήδη παραδοθεί οι λεγόμενοι πλακόστρωτοι δρόμοι μικρής όχλησης, όπου όμως δεν υπάρχουν πεζοδρόμια για τους πεζούς. Και αυτό τι σημαίνει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακης βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
Image
Image

Search