ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Κινητοποίηση στην Πειραιώς από το Εργατικό Κέντρο

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει, την Τράπεζα Πειραιώς που παραμονές Χριστουγέννων προχώρησε σε 24 απολύσεις. Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι μπροστά στο κέρδος δεν  υπολογίζουν τη ζωή των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Σχεδιάζουν και νέες απολύσεις σε συμφωνία με την κυβέρνηση και την ένωση Ελληνικών Τραπεζών καθώς και νέο χτύπημα στα δικαιώματα των εργαζομένων. Η ανακοίνωση της ίδιας της τράπεζας είναι ενδεικτική, ομολογεί ότι οι απολύσεις έγιναν για να διασφαλιστεί η κερδοφορία της , αδιαφορώντας για τους απολυμένους και τις οικογένειές τους, προκαλεί  όταν λέει ότι οι εργαζόμενοι της, δουλεύουν σε ένα αξιοκρατικό περιβάλλον με υπευθυνότητα και διαφάνεια!!, όταν είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη τράπεζα έχει μειώσει το προσωπικό της με πάνω από 1000 απολύσεις  ( εθελούσιες τις ονομάζει), απαγορεύει την συνδικαλιστική δράση στα καταστήματά της, τρομοκρατεί τους εργαζόμενους.

Καλούμε τα Συνδικάτα της πόλης μας, τους εργαζόμενους, να εκφράσουν την αλληλεγγύη  και την  συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην τράπεζα Πειραιώς. Συμμετέχουμε μαζικά στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη στις 10:00πμ έξω από την Περιφερειακή  Διεύθυνση της Τράπεζας Πειραιώς,  Μαιζώνος και Πατρέως.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη  17-6-2021, από 9:00 έως 17:00 λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου  αποφάσισαν να στηρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν την περιοχή σε κατά
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search