ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Μεσολογγίου

Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κηρύχθηκε και επίσημα ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, μετά και από σχετική παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, προκειμένου να υπάρξει άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες) της 3ης Οκτωβρίου 2019.

Η ισχύς της Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης τίθεται από την ημέρα εκδήλωσης των φαινομένων και για τρεις μήνες, δηλαδή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020.

Πληροφορούμενος την εξέλιξη αυτή, ο κ. Φαρμάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του, προσθέτοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και για ακόμα μία φορά, να δηλώσω ότι έχουμε την ευθύνη να αντιμετωπίσουμε τα αποτελέσματα που δημιουργούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και τα πολυετή ελλείμματα υποδομών της περιοχής μας, προκειμένου αυτή να θωρακιστεί όσο καλύτερα γίνεται. Αυτή είναι μία μεγάλη προσπάθεια που η αυτοδιοίκηση και η κεντρική εξουσία από κοινού πρέπει να καταβάλλουμε και μάλιστα, χωρίς περιθώριο αποτυχίας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να στέκει στο πλευρό κάθε Δήμου, αλλά και κάθε πολίτη, με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις της.»

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search