ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Πάτρα ο Β. Κικίλιας - Σύσκεψη στη ΝΟΔΕ Αχαΐας

«Η ισχύς και το συμφέρον καθορίζουν τις διεθνείς σχέσςεις και όχι η συμπάθεια ή η αντιπάθεια...» τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας από την Πάτρα, υπογραμμίζοντας πως βρισκόμαστε σε μία περίοδο κατά την οποία όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοιχτά και η χώρα μας, με ευθύνη της κυβέρνησης, δεν φροντίζει ώστε να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας.

Ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, ευρισκόμενος στην Πάτρα το Σάββατο ως επικεφαλής εκλογικού αγώνα στην Δυτική Ελλάδα, επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαίας, όπου στις 12 το μεσημέρι έκανε δηλώσεις εφ’ όλης της ύλης.

Στην κριτική που έκανε στην κυβέρνηση τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν έχει εθνική γραμμή» και μίλησε για σωρεία λαθών, από την υποτίμηση του επεισοδίου με τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών στον Έβρο μέχρι την επίσκεψη Ερντογάν που δεν προετοιμάστηκε σωστά.

Ακόμα, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός μετά από τρία χρόνια επισκέφθηκε την Πάτρα στο «αναπτυξιακό συνέδριο» για να πει, ουσιαστικά πως... δεν έκανε τίποτα. «Ακόμα μία φορά, υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες. Αυτό είναι πολιτικό θράσος. Μία κυβέρνηση τριών ετών πρέπει να μιλάει για αυτά που έχει κάνει κια όχι γι’ αυτά που... θα κάνει» ανέφερε μεταξύ άλλων, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον αυτοκινητόδρομο Πατρώ ν – Πύργου που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει.

Επίσης, αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό πρόβλημα που ταλανίζει το λιμάνι της Πάτρας, κάνοντας λόγο για πρόβλημα που η κυβέρνηση προσπαθεί να «βάλει κάτω από το χαλί», ενώ σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω στο ομαδικό παιχνίδι. Και αυτή η εντολή, για ομαδικό παιχνίδι, δίνεται τόσο από την ηγεσία της παράταξης, όσο και από την βάση της. Οι εσωκομματικές εκλογές είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία που δεν πρέπει όμως να αφήσουν καμία πικρή γεύση. Όλοι μαζί οφείλουμε να διασφαλίσουμε την ανοδική πορεία της Νέας Δημοκρατίας, στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές».

Σημειώνεται πως στα γραφεία της ΝΟΔΕ, τον κ. Κικίλια υποδέχτηκαν, ο πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης, Α. Μαζαράκης, οι βουλευτές, Α. Κατσανιώτης και Ι. Φωτήλας, ο πρώην βουλευτής, Θ. Νταβλούρος και πλειάδα στελεχών, με τα οποία μετά τις δηλώσεις είχε σύσκεψη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αγρια συμπλοκή με αιματηρή κατάληξη έγινε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην τέταρτη πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού. Ο απολογισμός είναι ένας νεκρός, χτυπημένος με μαχαίρι και . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια νέα ανάρτηση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κάνει αναφορές και πάλι στο μαύρο χρήμα, υποστηρίζει ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ» δεν θα πάρει μαύρα χρήματα και προκαλεί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στην αναστολή του 38χρονου καθ’ ομολογία δράστη του άγριου φονικού με θύμα την 11χρον Βασιλική, έβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόφασ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο καλύτερος χρόνος να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Οδεύτερος καλύτερος είναι σήμερα. Έτσι και ο Οργανισμός Λιμένος ΠατρώνΑ.Ε. σήμερα ολοκλήρωσε την δενδροφύτευση περισσοτέρων των 42
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα, για τον ξαφνικό θάνατο του 64χρονου Αλέξιου Καρμοκόλια, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Περιβόλας. Ο άτυχος άνδρας, ήταν λάτρης της μο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
Image
Image

Search