ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 11 έφτασαν οι συλλήψεις σε μία ημέρα στο λιμάνι Πάτρας

Στη σύλληψη έντεκα συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Ειδικότερα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, οι μεν δέκα εκ των ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ο ένας ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Επίσης στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος πριν τη φόρτωσή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω έγγραφο καθώς και το εν λόγω όχημα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπλόκο» βάζει η ΕΛ.ΑΣ. σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο EuroPride 2024 το ερχόμενο Σάββατο (29/6), ημέρα κατά την οποία θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ με την με . . .
LIFE STYLE

Τη συγκίνησή της κλήθηκε να διαχειριστεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο  «Στούντιο 4». Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, προλογίζοντας τον καλεσμένο, Μανώλη Λιδάκη, θέλησε να μοιραστεί μαζί του μί . . .
LIFE STYLE

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και τόνισε ότι δεν υπάρχουν «VIP κελιά», σχετικά με τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές. Ο σχεδιαστής μόδας αρχικά ανέφερε: . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης είναι μια τακτική διαδικασία, που ο καθένας ακολουθεί, κυρίως από μια ηλικία και μετά. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ένα πιεσόμετρο στο σπίτι, ελέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 38 °C σημειώθηκαν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά την Τρίτη 25/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στα Προσφυγικά Πάτρας με 39,3 °C. Σύμφωνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη λήξη του φετινού εργαστηρίου του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων με θέμα, «Αστικοί Λαχανόκηποι»,  τιμητικοί καλεσμένοι ήταν το ΚΑΔΠ ΜΕΑ - ΚΟΜΑΙΘΩ, όπου τα παιδιά σε ρόλο… γεωπόνου συγκό
Image
Image

Search