ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Ανδρέα Κατσανιώτη στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" (ΦΩΤΟ)

Σε ανακοίνωση της Διοίκηση του Γ.Ν. Πατρών αναφέρονται τα εξής:

Χθες, Παρασκευή 13-05-2022, στο Γ. Ν. Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» πραγματοποίησε επίσκεψη ο Υφυπουργός Εξωτερικών – αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατσανιώτης Ανδρέας.

Αφού ενημερώθηκε από την Διοίκηση για όλα τα θέματα που απασχόλησαν το Νοσοκομείο την περίοδο της πανδημίας, περιηγήθηκε στον χώρο του ΤΕΠ όπου συνομίλησε με τον Δ/ντη Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Χονδρομάρα Αθανάσιο, την Δ/ντρια-Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΤΕΠ κ. Σταυροθανασοπούλου Αγλαΐα, τον Δ/ντη ΕΣΥ Χειρουργικής (ΜΕΘ) – Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου/Εκπρόσωπο των ιατρών κ. Δραγώτη Κωνσταντίνο, τον κ. Γραμματίκα Γεώργιο, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και με άλλα διοικητικά, ιατρικά και νοσηλευτικά  στελέχη του Νοσοκομείου.

Ακολούθησε ενημέρωση για έργα και προμήθειες εξοπλισμού που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως η κατασκευή Στεγάστρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου «Γ. Γεννηματάς», η προμήθεια αξονικού και μαγνητικού τομογράφου, αναισθησιολογικών μηχανημάτων, κλινών ΜΕΘ, αναπνευστήρων, C-arm, ακτινολογικών μηχανημάτων κ.α.

Στη συνέχεια ο Υφυπουργός επισκέφτηκε τους χώρους όπου στεγάζεται το Φαρμακείο, συνομίλησε με εργαζόμενους και διαπίστωσε δια ζώσης το ιδιαιτέρως σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και την επιτακτική ανάγκη επίλυσής του.

Τέλος, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το κτίριο της Σχολής το οποίο και έχει πληγεί από σεισμό και ενημερώθηκε για τις δυνατότητες εκμετάλλευσης του.

Δείτε φώτο:

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναστάτωση επικράτησε σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας χθες βράδυ όταν ανήλικη μέσω διαδικτύου εκδήλωσε την πρόθεση να θέσει τέρμα στη ζωή της. 'Εγινε κινητοποίηση και απετράπησαν τα χε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ιδιώτες Εργαστηριακοί Ιατροί, σε όλη την Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούν να κρατήσουν ανοικτά τα ιατρεία τους. Η υποχρηματοδότηση της ΠΦΥ, ο κλειστός προϋπολογισμός . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση καθαρισμού ξερών χόρτων, θάμνων και κλαδιών που ξεκίνησε από το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων από την Ηρώων Πολυτεχνείου και οι οποίες έχουν φτάσει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ιδιώτες Εργαστηριακοί Ιατροί, σε όλη την Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούν να κρατήσουν ανοικτά τα ιατρεία τους. Η υποχρηματοδότηση της ΠΦΥ, ο κλειστός προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ, η υποκοσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπάρξ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές.   Ο Πρωθυπουργός προγραμματίζει να βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα μεταξύ 27 & 29 Μαΐου, σύμφωνα με δηλώσεις το
Image
Image

Search