ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει πάλι ο καιρός – Έρχεται επιδείνωση από Δευτέρα

Για αλλαγή του καιρού τα επόμενα 24ωρα προειδοποιεί ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου κάνοντας λόγο για λασποβροχές και μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

 

Σήμερα, λιακάδα θα επικρατήσει στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας από τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ στο ανατολικό κομμάτι των νησιών ο καιρός θα είναι άστατος και θα βγάλει μπόρες.

 

Η αστάθεια αυτή δεν θα κρατήσει πολύ και σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Το βράδυ σύννεφα θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν γύρω στα 4 με 5 μποφόρ.

 

Η θερμοκρασία το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε από αρνητικές τιμές στο δυτικό ηπειρωτικό κομμάτι αλλά το μεσημέρι ο υδράργυρος θα ανέβει πάνω από τους 15 βαθμούς ακόμα και στα πιο ψυχρά σημεία και στην Αττική θα φτάσει μπορεί ακόμη και τους 21 βαθμούς Κελσίου. Θα υπάρχει ηλιοφάνεια και λίγη συννεφιά προς το απόγευμα και βράδυ.

 

Συννεφιά παντού στην Ελλάδα την Παρασκευή και λασποβροχές

 

Όπως τονίζει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ συννεφιές θα επικρατούν σε όλη τη χώρα την Παρασκευή (16/4) και οι πρώτες λασποβροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους ενώ το φαινόμενο βροχής με λάσπη θα συνεχιστεί και το Σάββατο καθώς θα έχουμε «ποτιστικού τύπου λασποβροχές που θα είναι πιο γενικευμένες στη βόρεια Ελλάδα».

 

Αν και ο καιρός, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα «ανοίξει» το απόγευμα του Σαββάτου, οι λασποβροχές θα επανέλθουν την Κυριακή κυρίως στη βορειοδυτική Ελλάδα.

 

Έρχεται επιδείνωση του καιρού

 

Νέα σταδιακή επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί τη Δευτέρα με αρκετές βροχές στα κεντρικά και τα νότια ενώ θα υπάρχουν και χιονοπτώσεις στα μεγάλα υψόμετρα.

 

Βάσει των προγνωστικών μοντέλων αυτή η επιδείνωση του καιρού αναμένεται να διαρκέσει από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.

 

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί, τέλος, για επεισόδιο σημαντικής μεταφοράς σκόνης την Κυριακή και τη Δευτέρα ιδίως στην περιοχή της Κρήτης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος», πέντε αλλοδαποί, ηλικία 25, 27, 45, 57 και 62 ετών, για παράβασ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναλυτική ανακοίνωση για τον ισχυρό σεισμό των 5,7 Ρίχτερ ανατολικά των Στροφάδων στον Κυπαρισσιακό Κόλπο εξέδωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. «Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκηση . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και 50 χρόνια ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας. Μισό αιώνα δυναμικής πολιτικής παρουσίας του κόμματος, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκησης της 116 πτέρυγας μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
Image
Image

Search