ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Τέλος προθεσμίας για τις πληρωμές

Τελευταία ευκαιρία έχουν οι κάτοχοι οχημάτων για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2021, σύμφωνα με την μικρή παράταση που έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Η παράταση αφορά και την ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων.

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως «με σκοπό τη διευκόλυνση των υπόχρεων, παρατείνει μέχρι τη Δευτέρα 1/3/2021 την προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή τελών κυκλοφορίας έτους 2021».

Από αύριο, Τρίτη 2 Μαρτίου, όποιος δεν θα έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας ή όποιος δεν προλάβει να υποβάλλει την ηλεκτρονική δήλωση ακινησίας οχήματος, θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο που θα είναι ισόποσο των τελών.

Σημειώνεται ότι, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ, όσοι πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας μετά την Παρασκευή που έληξε κανονικά η προθεσμία μπορεί να έχουν ήδη επιβαρυνθεί με το πρόστιμο που είναι ισόποσο των τελών κυκλοφορίας. Τα χρήματα όμως αυτά θα τους επιστραφούν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λίβερπουλ ξεχώρισε τον Άρνε Σλοτ για αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Φέγιενορντ για να σπάσει το συμβόλαιο του . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τις επεμβάσεις του στα πέναλτι στο παιχνίδι πρόκριση των Ερυθρόλευκων απέναντι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search