ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Σε ανακοίνωση του συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών αναφέρεται ότι:

Ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών τηλεδιασκέψεων που οργάνωσε ο σύλλογός μας για τη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την διαδικασία εσωτερικής και εξωτερικής Αξιολόγησης των Σχολικών Μονάδων. Πάνω από 1.000 εκπαιδευτικοί συμμετείχαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα το οποίο διαμορφώνεται σε συντριπτικό βαθμό υπέρ της Απεργίας – Αποχής  στις μαζικότερες ως τώρα ενημερώσεις σε όλη την Ελλάδα .

Στις δύο τηλεδιασκέψεις συμμετείχαν από το ΔΣ της ομοσπονδίας ο Πρόεδρος Θανάσης Κικινής (ΔΑΚΕ) , ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τρούλης (Αυτ.Δίκτυο ) , ο Σπύρος Μαρίνης (ΑΣΕ) και η Βενετοπούλου Γιώτα (ΔΑΚΕ) οι οποίοι με μεγάλη προθυμία απάντησαν στα ερωτήματα που έθεταν οι συνάδελφοι . Ακόμη τις τηλεδιασκέψεις τίμησαν με την παρουσία τους από το σύλλογο της Αιγιάλειας η Πρόεδρος Αθηνά Σκανδάμη και ο Αντιπρόεδρος Μεσάζος Κώστας οι οποίοι μετέφεραν κι αυτοί το κλίμα εναντίον της Αξιολόγησης.

Ο σύλλογος θα βρίσκεται σε καθημερινή ενημέρωση με τα μέλη μας και θα δίνει απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα προκύπτει σε κάθε συνάδελφο που θα επικοινωνεί μαζί μας. Σας επισυνάπτουμε εκ νέου της δήλωση συμμετοχής στην Απεργία –Αποχή καθώς και όλα τα βήματα για τη διαδικασία .

Συνάδελφοι ο αγώνας για την ακύρωση στην πράξη της αξιολόγησης που κατηγοριοποιεί τις σχολικές μονάδες ,μόλις ξεκίνησε . Ήδη σε όσα σχολεία έχουν πραγματοποιηθεί οι ειδικές συνεδριάσεις τα ποσοστά υπέρ της Απεργίας – Αποχής είναι καθολικά. Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε και θα είναι ξανά νικηφόρος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού Χθες, . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αύριο, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 10:30 π.μ. ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, θα προβούν σ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών σε κλάδους του κόμβου Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 119,3), θα εφαρμοστεί ολιγοήμερος αποκλεισμός κυκλοφορίας από την Δευτέρα 01/03/2021 στις 7:00 το πρωί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερα: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα που έγινε στο κέντρο της Πάτρας. Πρώτη Ενημέρωση: Νέα συγκέντρωση σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα, υπέρ του Δ. Κουφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού Χθες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερα: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα που έγινε στο κέντρο της Πάτρας. Πρώτη Ενημέρωση: Νέα συγκέντρωση σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα, υπέρ του Δ. Κουφοντίνα. Ήδη έχουν ξε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Γ.Ν. Παίδων «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» Πατρών οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στον
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search