ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: 12 προσλήψεις στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας

Περισσότερες από 890 προσλήψεις, λόγω κορωνοϊού δρομολογούνται για το προσεχές διάστημα στις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Συνολικά θα απασχοληθούν 892 άτομα, είτε με οκτάμηνες είτε με τρίμηνες συμβάσεις που ενδέχεται να ανανεώνονται.

Στον ΕΟΔΥ, με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης-Επενδύσεων και Υγείας εγκρίθηκε η πρόσληψη 700 υπαλλήλων στις ειδικότητες ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτών και ελλείψει αυτών TE Ιατρικών Εργαστηρίων/Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, ή TE Επισκεπτριών/τών Υγείας, ή ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, ή ΔΕ Παρασκευαστών Χημικού/Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, καθώς η διαδικασία πρόσληψης του προσωπικού διενεργείται από τον ίδιο τον ΕΟΔΥ, ο οποίος προσλαμβάνει με σειρά χρονικής προτεραιότητας της αίτησης.

Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στις Κινητές Ομάδες Ειδκού Σκοπού (ΚΟΜΥ) για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια σε ύποπτα ή πιθανά κρούσματα κορονοϊού COVID-19 κατ΄οίκον ή τοπικούς ελέγχους συγκεκριμένων γεωγραφικών περιοχών.

Οι προσλήψεις πραγματοποιούνται με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διαρκείας τριών (3) μηνών, με δυνατότητα παράτασής τους για ένα επιπλέον τρίμηνο.

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Στην πρόσληψη 192 εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσει και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για να αντιμετωπίσει τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται στο μέτωπο της καταπολέμησης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) διάρκειας 8 μηνών, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, με σκοπό την ιχνηλάτηση και παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών με Covid-19 και των στενών επαφών τους, καθώς και τη συνδρομή στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής υγειονομικής ή άλλης απειλής.

Το προσωπικό θα τοποθετηθεί και στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Κέντρα Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΚΕΠΠ) ως εξής:

Στο ΠΕΚΕΠΠ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με έδρα την Κομοτηνή 12 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Αττικής με έδρα την Αθήνα 30 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Μυτιλήνη 12 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα 12 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη 12 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Ηπείρου με έδρα τα Ιωάννινα 12 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα 12 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Ιονίων Νήσων με έδρα τη Λευκάδα 12 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη 30 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο 12 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Νοτίου Αιγαίου με έδρα τη Ρόδο 12 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη 12 θέσεις

 

Στο ΠΕΚΕΠΠ Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία 12 θέσεις.

 

Οι προσλαμβανόμενοι με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Ακαδημία και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα εκπαίδευσης χρονικής διάρκειας έως 40 ημερών, το οποίο θα αφορά σε ζητήματα ιχνηλάτησης και παρακολούθησης των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορωνοϊού και των στενών επαφών τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι συνολικά 11 μέλη της ομάδας (παίκτες και επιτελείο) βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (22/10), εξέδωσε . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Με 11 ημέρες να υπολείπονται για την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, για τις προεδρικές εκλογές, με διεκδικητές του προεδρικού θώκου τον Τζο Μπάιντεν και τον Ντόναλντ Τραμπ, . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία έθεσε η διοίκηση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) μία νέα εφαρμογή, μέσω της οποίας ο κάθε συνταξιούχος μπορεί να εκτυπώσει άμεσα το δικό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ηχητικό μήνυμα θα ακούγεται από αύριο το πρωί από τα περιπολικά της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος όσον αφορά τη δράση «Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Δυτική Ελλάδα» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014- 2020» ,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως συνάντησε στις 20 Οκτωβρίου, στο Υπ. Παιδείας ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Μπούρας μετά του Αντιπρυτάνεως Καθηγητή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σημαντικές συνέργειες των προγραμμάτων που υλοποιούνται στο Πρόγραμμα Interreg V/A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020 (INCUBA, IR2MA) στον τομέα της Αγροδιατροφής και της Καινοτομίας παρουσιάστηκαν κατά τις ε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search