ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάει ο καιρός-Πού θα βρέξει, μέχρι και 8 μποφόρ οι άνεμοι στο Ιόνιο

Παραμένει το κλίμα κακοκαιρίας στο σύνολο της χώρας με βροχές και καταιγίδες να αναμένεται να πλήξουν το σύνολο της χώρας από το πρωί της Δευτέρας. Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες από τις πρώτες πρωινές ώρες θα πλήξουν τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία θα είναι ισχυρές. Εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο νοτιοανατρολικοί έως 8 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, γρήγορα στα κεντρικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα. Εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά, ομως κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη τα φαινόμενα στη Θράκη είναι πιθανό να ενταθούν.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς.

Θερμοκρασία: Aπό 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες από τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία στη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες, οι οποίες στην ανατολική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στην ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση αναμένεται μετά τις απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κατά τη διάρκεια της νύχτας κυρίως στα δυτικά.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 28 και τοπικά στην Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νότια αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη πιθανόν να ενταθούν .

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση από τις απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 19 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search