ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει απότομα ο καιρός - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Σημαντική μεταβολή, με βροχές και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από αύριο, Πέμπτη.

Αιτία για την αλλαγή του καιρού είναι η ατμοσφαιρική διαταραχή που σχηματίστηκε στην Κεντρική Μεσόγειο, η οποία θα «χτυπήσει» τη χώρα από τα δυτικά και θα διαπεράσει όλο το κεντρικό τμήμα της, προκαλώντας καιρικά φαινόμενα και φέρνοντας ψύχρα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου και το δελτίο καιρού της ΕΡΤ, την Πέμπτη οι βροχές, πιθανότατα ισχυρές, θα εκδηλωθούν κυρίως στη Δυτική Ελλάδα. Ταυτόχρονα, όμως, οι μέγιστες θερμοκρασίες θα υποχωρήσουν: 30 βαθμοί Κελσίου στην Αττική, 31 στη Θεσσαλονίκη, 33 στην Κρήτη.

Ο καιρός θα πάρει ακόμα πιο φθινοπωρινή τροπή από την Παρασκευή, καθώς το «μάτι» της κακοκαιρίας θα περάσει από την Κεντρική Ελλάδα, προκαλώντας έντονα φαινόμενα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα εντονότερα φαινόμενα θα σημειωθούν στα κεντρικά και στα νότια.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι την Παρασκευή οι μέγιστες θερμοκρασίες θα έχουν ως εξής: 24 βαθμοί Κελσίου στην Αττική, 30 στη Θεσσαλονίκη, 26 στη Θεσσαλία, 27 στα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το Σάββατο αναμένονται στα ανατολικά νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι νεφελώδης, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί 2 με 3 βαθμούς κάτω

από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα προκύπτει ότι ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά από την Κυριακή.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
Image
Image

Search