ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας": Γιατρός επιτέθηκε σε συνάδελφό του εντός χειρουργείων

Κινητοποίησεις από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας", μετά το περιστατικό επίθεσης που σημειώθηκε όπως καταγγέλεται από το Σωματείο Εργαζομένων "Ιπποκράτης", στα χειρουργεία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως επίκουρος Ιατρός - Αναισθησιολόγος επιτέθηκε λεκτικά στην Προϊσταμένη του του Αναισθησιολογικού τμήματος. Για το λόγο αυτό σήμερα θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαματυρίας των εργαζομένων στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ'

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στα ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ από τις 7 ΣΗΜΕΡΑ το πρωι, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ των εκεί Συναδέλφων-Εργαζόμενων στίς 8 στο Σωματείο και στη συνέχεια
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΛΩΝ στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ
για το σοβαρότατο επεισόδιο που διαδραματίστηκε την Παρασκευή 7/8/20, στά Χειρουργεία του Νοσοκομείου μας.
Θυμίζουμε ότι ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ (ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ), ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στην Προϊσταμένη του ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ τμήματος με ΧΥΔΑΙΕΣ και ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ – ΒΡΙΣΙΕΣ.
Σ΄ αυτό το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, που ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ, την τελευταία στιγμή απετράπησαν τα χειρότερα, από την ουσιαστική και καθοριστική παρέμβαση των υπολοίπων παριστάμενων Συναδέλφων.


Ιδού πως περιγράφει κάποιος Συνάδελφος τα όσα είδε


¨Δεν έχω δει άνθρωπο και μάλιστα γυναίκα, να έχει βγει τόσο πολύ εκτός ελέγχου για το τίποτα, ο λόγος δεν ήταν καν επαγγελματικός. Οχι μόνο χυδαίες βρισιές και απειλές αλλά και προσπάθεια ξυλοδαρμού που ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε λόγω παρέμβασης των τραυματιοφορέων. Ειναι απαράδεκτο στην εποχή μας να καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα, υπάρχει και επαγγελματική δεοντολογία και νόμοι συμπεριφοράς στο εργασιακό περιβάλλον.


Οχι μόνο καταγγελία αλλά εξώδικο θα έπρεπε να εφαρμοστει, ποιος της δίνει το δικαίωμα να προσβάλλει και να επιτίθεται σε ένα μεγαλύτερο και σε θέση ευθύνης άτομο….πρέπει να λογοδοτήσει και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών της.
Ειμαστε όλοι πολύ εξοργισμένοι με το συγκεκριμένο γεγονός.¨

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε πως η Τουρκία έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι για να προχωρήσει μπροστά δεν μπορεί να προκαλεί και να ανακατεύεται . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Στο πένθος βυθίστηκε η Παραλία Πατρών από την είδηση του πρόωρου θανάτου του 44χρονου κομμωτή Βασίλη Τσαχλή. Ο άτυχος άνδρας διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο και τελικά έφυγε από τ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  & ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Σ.Α  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  04 / 10 / 2020. ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ  11:00  –  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις καταλήψεις των μαθητών και τις ζημιές που έχουν προκληθεί στα σχολικά συγκροτήματα, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να είναι τα αντιγριπικά εμβόλια στα ράφια των φαρμακείων της Πάτρας. Αυτή είναι τουλάχιστον η ενημέρωση που έχουν οι φαρμακοποιοί από τα στελέχη του υπουργείου Υγεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη καταγγελία γονέων και μαθητών στο ΕΠΑΛ στην Παραλία Πατρών. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Διευθυντής πήδηξε τα κάγκελα, μπήκε μέσα στο σχολείο, πήρε όλα τα απουσιολόγια και τα πήρε σπίτι του. Κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση για την πορεία των μαθητών και των φοιτητών που έγινε στο κέντρο της Πάτρας, τονίζονται τα εξής: «Την Τρίτη 29/9 στο κέντρο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε μεγάλη διαδήλωση από μαθητές, φοιτ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search