ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας": Γιατρός επιτέθηκε σε συνάδελφό του εντός χειρουργείων

Κινητοποίησεις από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας", μετά το περιστατικό επίθεσης που σημειώθηκε όπως καταγγέλεται από το Σωματείο Εργαζομένων "Ιπποκράτης", στα χειρουργεία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως επίκουρος Ιατρός - Αναισθησιολόγος επιτέθηκε λεκτικά στην Προϊσταμένη του του Αναισθησιολογικού τμήματος. Για το λόγο αυτό σήμερα θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαματυρίας των εργαζομένων στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ'

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στα ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ από τις 7 ΣΗΜΕΡΑ το πρωι, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ των εκεί Συναδέλφων-Εργαζόμενων στίς 8 στο Σωματείο και στη συνέχεια
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΛΩΝ στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ
για το σοβαρότατο επεισόδιο που διαδραματίστηκε την Παρασκευή 7/8/20, στά Χειρουργεία του Νοσοκομείου μας.
Θυμίζουμε ότι ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ (ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ), ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στην Προϊσταμένη του ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ τμήματος με ΧΥΔΑΙΕΣ και ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ – ΒΡΙΣΙΕΣ.
Σ΄ αυτό το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, που ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ, την τελευταία στιγμή απετράπησαν τα χειρότερα, από την ουσιαστική και καθοριστική παρέμβαση των υπολοίπων παριστάμενων Συναδέλφων.


Ιδού πως περιγράφει κάποιος Συνάδελφος τα όσα είδε


¨Δεν έχω δει άνθρωπο και μάλιστα γυναίκα, να έχει βγει τόσο πολύ εκτός ελέγχου για το τίποτα, ο λόγος δεν ήταν καν επαγγελματικός. Οχι μόνο χυδαίες βρισιές και απειλές αλλά και προσπάθεια ξυλοδαρμού που ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε λόγω παρέμβασης των τραυματιοφορέων. Ειναι απαράδεκτο στην εποχή μας να καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα, υπάρχει και επαγγελματική δεοντολογία και νόμοι συμπεριφοράς στο εργασιακό περιβάλλον.


Οχι μόνο καταγγελία αλλά εξώδικο θα έπρεπε να εφαρμοστει, ποιος της δίνει το δικαίωμα να προσβάλλει και να επιτίθεται σε ένα μεγαλύτερο και σε θέση ευθύνης άτομο….πρέπει να λογοδοτήσει και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών της.
Ειμαστε όλοι πολύ εξοργισμένοι με το συγκεκριμένο γεγονός.¨

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Είναι να απορεί κανείς με το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά ένα 7χρονο παιδί από την Πάτρα, μαθητής δευτέρας δημοτικού που ξυλοκόπησε έναν 8χρονο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναστάτωση το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο κινούμενο πάνω στη γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης με κατεύθυνση προς Πάτρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί άμεσα, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο παρά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search