ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντοπούλειο :Ξεκινούν έλεγχο ορκωτοί λογιστές

Η  Διοίκηση  του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρείας, αποτελούμενη από τους: 1) Βασίλη Δελδήμο, πρόεδρο, 2) Νικ. Λεμέσιο, αντιπρόεδρο, 3) Μαρία Χατζίρη, γραμματέα, 4) Παναγ. Γιαννοπούλου  ταμία και 5) Κωνστ. Μακρυπόδη έφορο

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι    τα εξής:

Υλοποιείται άμεσα η απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής για διορισμό Ορκωτών Λογιστών στο Ευγηρείο, που λήφθηκε στις 11-6-2020, έτσι ώστε  εντός των επομένων ημερών, Ορκωτοί Λογιστές θα ξεκινήσουν τον έλεγχο των διαχειριστικών χρήσεων των ετών 2016-2019.

 Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που φέρουν τη Διοικούσα Επιτροπή, ως αυτομάτως εκπεσούσα από τα καθήκοντά της, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Και τούτο διότι η απόφαση Διοικητικής Επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην οποία στηρίζονται τα σχετικά δημοσιεύματα δεν συνεπάγεται αυτόματα την ακυρότητα των εκλογών που μας ανέδειξαν στη Διοίκηση, αφού οι εκλογές αυτές δεν έχουν κηρυχθεί άκυρες από τα αρμόδια Δικαστήρια . Η απόφαση της επιτροπής αυτής αφορά αποκλειστικά και μόνο την απόφαση του Δημάρχου για διορισμό Προσωρινής Διοίκησης, προσβάλλεται κι’ αυτή στα δικαστήρια (μόνο από το Δήμαρχο Πατρέων), ενώ περιέχει και ισχυρή μειοψηφία της προέδρου της, εκπροσώπου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Το έργο που επιτελέσαμε  σε διάστημα δυο μόλις μηνών, συνοψίζεται στα εξής: Ορίσαμε Ορκωτούς Λογιστές, αυξήσαμε το αποθεματικό του, εισπράξαμε σχεδόν όλα τα οφειλόμενα μισθώματα, αναζητήσαμε και δεχθήκαμε δωρεές συμπολιτών μας, βελτιώσαμε την ενεργειακή κατάσταση του κτηρίου, ενώ αντικαταστήσαμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτηρίου. Εξοπλίσαμε τις υπηρεσίες μας με καινούργιους υπολογιστές και το προσωπικό μας με αξιοπρεπείς στολές. Το κτήριό μας πλέον φυλάσσεται από εξειδικευμένο φύλακα.  Τέλος αποτυπώσαμε στις οικονομικές μας καταστάσεις την ακριβή περιουσία του ιδρύματος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε πως η Τουρκία έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι για να προχωρήσει μπροστά δεν μπορεί να προκαλεί και να ανακατεύεται . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Στο πένθος βυθίστηκε η Παραλία Πατρών από την είδηση του πρόωρου θανάτου του 44χρονου κομμωτή Βασίλη Τσαχλή. Ο άτυχος άνδρας διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο και τελικά έφυγε από τ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  & ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Σ.Α  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  04 / 10 / 2020. ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ  11:00  –  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις καταλήψεις των μαθητών και τις ζημιές που έχουν προκληθεί στα σχολικά συγκροτήματα, αναφέρθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στην εκπομπή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι τις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να είναι τα αντιγριπικά εμβόλια στα ράφια των φαρμακείων της Πάτρας. Αυτή είναι τουλάχιστον η ενημέρωση που έχουν οι φαρμακοποιοί από τα στελέχη του υπουργείου Υγεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη καταγγελία γονέων και μαθητών στο ΕΠΑΛ στην Παραλία Πατρών. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο Διευθυντής πήδηξε τα κάγκελα, μπήκε μέσα στο σχολείο, πήρε όλα τα απουσιολόγια και τα πήρε σπίτι του. Κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση για την πορεία των μαθητών και των φοιτητών που έγινε στο κέντρο της Πάτρας, τονίζονται τα εξής: «Την Τρίτη 29/9 στο κέντρο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε μεγάλη διαδήλωση από μαθητές, φοιτ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search