ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Σύσκεψη για το Ανατολικό πάρκο με συλλόγους και κατοίκους

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, το απόγευμα, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, σύσκεψη Συλλόγων και κατοίκων του Ανατολικού Διαμερίσματος.

Στην σύσκεψη ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των φορέων και τους δημότες για τις συνεχείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, τις επιστολές και τις συναντήσεις με κυβερνητικούς υπεύθυνους, για την παραχώρηση από την κυβέρνηση στον Δήμο του πρώην σκουπιδότοπου στον Ριγανόκαμπο.

Όπως είναι γνωστό στο χώρο θα δημιουργηθεί το Ανατολικό Πάρκο της Πάτρας που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων στην αναψυχή, άθληση, πολιτισμό.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η παραχώρηση του χώρου είναι δίκαιο αίτημα που πρέπει να ικανοποιήσει η κυβέρνηση χωρίς άλλες καθυστερήσεις και ότι εάν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει το αίτημά μας, η Δημοτική Αρχή με τους Συλλόγους και τους κατοίκους θα προχωρήσουν σε πολύμορφες κινητοποιήσεις.

Ανέφερε επίσης ότι ο Δήμος θα προχωρήσει σε εργασίες ανάπλασης του χώρου με τους εργαζόμενους και τα μηχανήματά του, γιατί αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες του πατραϊκού λαού.

Έκανε αναφορά στις δράσεις του Δήμου σε σχέση με την καθαριότητα και τις άλλες παρεμβάσεις που αφορούν στην προστασία της υγείας των Ρομά που διαμένουν, υπό άθλιες συνθήκες, στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα μεταστέγασης των οικογενειών Ρομά που υλοποιεί ο Δήμος με σκοπό να επιτευχθεί η ένταξη αυτών στην τοπική κοινωνία.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν κι έκαναν παρέμβαση οι Αντιδήμαρχοι Βίβιαν Σαμούρη και Χρήστος Κορδάς, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά» Γρ. Αλεξόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην σημερινή συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο στη Βιέννη και την έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ έχει στραμμένο το βλέμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπη . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η επιτροπή επιστημόνων που συμβουλεύει την ιταλική κυβέρνηση σχετικά με τα καταλληλότερα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, έκανε γνωστό ότι μπορεί να καταστούν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο την τουρκική προκλητικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπηρετούντων Διευθυντών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια γραπτή δήλωση του σχετικά με την επικείμενη αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με ιδιαίτερη πολιτική σημασία, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Αχαϊας Γιώργος Παπανδρέο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δικαιοσύνη δεν δέχεται μόνο αιτήσεις ρύθμισης «κόκκινων» δανείων με την σχεδόν χαριστική διαδικασία του νόμου Κατσέλη. Σε κάποιες περιπτώσεις βγάζει και «κόκκινη κάρτα» με απορριπτικές αποφάσεις, ότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search