ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Άνοιξε το "Σπίτι του Ηπειρώτη"

Οι εξελίξεις στο χώρο της υγείας και η παράλληλη δημοσίευση των τελευταίων ΦΕΚ δίνουν και τυπικά τη δυνατότητα στον ιστορικό Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών και στο "Σπίτι του Ηπειρώτη" να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους.

"Το Σπίτι του Ηπειρώτη" (Μουρούζη 14-16 / 1ος όροφος) ανοίξε τις πόρτες του καθημερινά, από την περασμένη Δευτέρα, 1 Ιουνίου, και ώρες 7.15 έως 9.15 μ.μ., για διοικητικές υποθέσεις, εγγραφές, συνδρομές καθώς και παραλαβή των εναπομεινάντων δώρων από τον αποκριάτικο χορό του Φεβρουαρίου.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του πολυπληθούς συλλόγου, κ. Χάιδας Αλέξανδρος, "Τηρούμε αυστηρώς όλους τους κανόνες υγιεινής, συνεχίζοντας το πολιτιστικό μας έργο. Οι αναγκαστικοί περιορισμοί συναθροίσεων μπορεί να μας κράτησαν σε σωματική απόσταση, εντούτοις, σε καμία των περιπτώσεων, δεν μείωσαν κατ' ελάχιστο την επικοινωνίας μας. Ξανασμίγουμε...

Και επειδή έχουμε μάθει όχι μόνο στις ημέρες της καθημερινότητας αλλά και στις λιγότερο συμβατικές ημέρες να φανερώνουμε τη συλλογικότητα, τη διάδραση, τη δυναμική, τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη μας, συνεχίζουμε να συζητάμε, να υλοποιούμε και να προωθούμε "πολυφωνικά" και όχι "μονοφωνικά" κάποια ιδέα, μία πρόταση, έναν προβληματισμό".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν γίνεται και έτσι, όπως κάθε χρόνο, η mojo live υποδέχεται το καλοκαίρι του 2020 με μια μεγάλη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επικοινώνησε σήμερα Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.   Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δυο άνδρες "συζήτησα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έρχεται ξανά στα μέρη μας. Αυτή τη φορά για να παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα επίσημα εγκαίνια το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 57χρονο επιχειρηματία του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έρχεται ξανά στα μέρη μας. Αυτή τη φορά για να παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα επίσημα εγκαίνια του νέου Σιδηροδρομικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 57χρονο επιχειρηματία του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περίπτωση του 9χρονου πατρινόπουλου που βοηθήθηκε από το "Φωτεινό Αστέρι" δεν μπορεί παρά να μας συγκινήσει όλους. Για ευνόητους λόγους η πανδημία του κορονοϊού δημιούργησε συνθήκες μιας νέας οικον
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search