ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατιμήσεις έως και 70% σε δεκάδες προϊόντα

Νέο κύμα ανατιμήσεων αναμένεται να ξεσπάσει σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης το επόμενο διάστημα, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, σε μια περίοδο όπου μειώνεται συνεχώς το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές στο ρύζι σε ποσοστό 6%, στον χαλβά και το ταχίνι κατά 4%.

Επίσης ανατίμηση σε ποσοστό 9% έχει δρομολογηθεί και στις μπαταρίες. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Real.gr, τον Μάρτιο αυξήθηκαν οι τιμές κατά 6% στη ζάχαρη, από 3% έως 6% στις μαγιονέζες και από 2% έως 4% στους κύβους μαγειρέματος.

Αντίστοιχα, τον Απρίλιο ανατιμήθηκαν κατά 3% οι μαρμελάδες, 4% η φυτίνη, από 5% έως 7% οι ελιές, 7,7% τα κρεμοσάπουνα και 3,5% τα σαπούνια ενώ πριν από λίγες ημέρες ανατιμήθηκαν κατά 70% οι λοσιόν, 20% τα μωρομάντηλα και 17% τα γάντια.

Ανατιμήσεις που έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των καταναλωτών, πολλοί εκ των οποίων έχουν περιορίσει τις αγορές τους στα απολύτως αναγκαία.

Πρόκειται για ανατιμήσεις που αφορούν μεμονωμένες εταιρίες και περνούν στα ράφια των καταστημάτων τροφίμων ανάλογα με τα αποθέματα των προϊόντων που έχουν στις αποθήκες του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν γίνεται και έτσι, όπως κάθε χρόνο, η mojo live υποδέχεται το καλοκαίρι του 2020 με μια μεγάλη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επικοινώνησε σήμερα Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.   Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δυο άνδρες "συζήτησα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έρχεται ξανά στα μέρη μας. Αυτή τη φορά για να παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα επίσημα εγκαίνια το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 57χρονο επιχειρηματία του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έρχεται ξανά στα μέρη μας. Αυτή τη φορά για να παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα επίσημα εγκαίνια του νέου Σιδηροδρομικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 57χρονο επιχειρηματία του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περίπτωση του 9χρονου πατρινόπουλου που βοηθήθηκε από το "Φωτεινό Αστέρι" δεν μπορεί παρά να μας συγκινήσει όλους. Για ευνόητους λόγους η πανδημία του κορονοϊού δημιούργησε συνθήκες μιας νέας οικον
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search