ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί ο αδερφός και η μητέρα του εκδότη Μαυρίκου

 Διαστάσεις τραγωδίας έλαβε η πτώση του αυτοκινήτου που έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.

Το μεσημέρι, από βάθος 32 μέτρων, οι άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν από το αυτοκίνητο δύο νεκρούς, μία μάνα μαζί με τον γιο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για την μητέρα και τον αδελφό του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» που το 2016 είχε βρει τραγικό θάνατο μέσα στο Porsche Kayenne που οδηγούσε και το οποίο είχε απανθρακωθεί στην Αττική οδό. Ο 42χρονος εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη με το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων.

Το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που εντοπίστηκε στο βυθό της Δραπετσώνας και στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο η μητέρα και ο αδελφός δημοσιογράφου, ανήκε στην σύζυγο του εκδότη Π. Μαυρίκου.

 Στο ΙΧ επέβαιναν και δύο σκυλιά το ένα εκ των οποίων σώθηκε κολυμπώντας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα του Μαυρίκου να το έριξε εσκεμμένα στη θάλασσα.

 Στο ΙΧ επέβαιναν και δύο σκυλιά το ένα εκ των οποίων σώθηκε κολυμπώντας.

Οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» με τα καλύτερα λόγια για . . .
LIFE STYLE

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την εξωτερική της εμφάνιση και το αν είναι συμφιλιωμένη με το πέρασμα του χρόνου.Μιλώντας στο περιοδ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Τουρκομερίτισσα (βασισμένο στη ζωή της Μαρίκας Νίνου) σε κείμενο & σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά Η sold out παράσταση με την Ελένη Ουζουνίδου στον ομώνυμο ρόλο, έρχεται στην Π . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οι εκδόσεις ΑΓΡΑ,  ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πατρών και το ηλεκτρονικό λογοτεχνικό περιοδικό  ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (www.diapolitismos.net) σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Πλέσσας, υποδέχτηκε, την Τετάρτη 10 Απρίλη, στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, μαθητές του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" και όχημα τη συνεργασία η Εθελοντική δράση Let's do it Greece απηύθυνε πανελλαδικά κάλεσμα σε Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία και πολίτες για τον καθαρισμό τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου θα πραγματοποιήσει συμβολική διαμαρτυρία με Φιλαρμονικές και συμμετοχή μεγάλου πλήθους δημοτών για τον νέο δικαστικό χάρτη και την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Μεσολ
Image
Image

Search