ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΔΕΔΥ εναντίον Ευκλείδη Τσακαλώτου

Με αφορμή την παρουσία του κ. Τσακαλώτου στην διαδοχική συγκέντρωση της Τρίτης, η ΑΔΕΔΥ δημοσίευσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για απρόσμενο θέμα από την πλευρά του πρώην υπουργού. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Όπως διαπιστώσαμε από φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -για τη συγκέντρωση και τη διαδρομή που δεν το κατανοήσαμε- στην εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Το θράσος του κ. Τσακαλώτου είναι απουθμεν. Ως Υπουργός Οικονομικών, επί 4 χρόνια, αρνούνταν κατηγορηματικά να συναντήσουν την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις μας.

Η μόνη συνάντηση που έγινε μαζί του ήταν τον Ιούλιο του 2018, μετά από συγκέντρωση και επεισόδια που έγιναν στην είσοδο του Υπουργείου με την διάθεση χημικών από τους ΜΑΤ και τραυματισμούς εργαζομένων. Σε αυτή τη συγκέντρωση κατασχέθηκε η νουντούκα της ΠΟΕΔΗΝ, ως φονικό εργαλείο, και οι σύλλογοι των στελεχών συρρέθηκαν και τραβήχτηκαν στην κρατική ασφάλεια κατηγορούμενοι με το μισό του ποινικού κώδικα. Αποτελεί πράγματι πρόκληση ο Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που:

▪ Παρεμπόδιζε να καταβάλει με πολιτική απόφαση τον 13ο και 14ο μισθό στους Δημόσιους Υπαλλήλους ▪ Παγόδασε τη δεκαετία 16-17 για την μισθολογική μας εξέλιξη ▪ Παρεμπόδιζε στις καλένδες την επιδότηση της εργασίας με κίνδυνο και ανθυγιεινή εργασία ▪ Συνδέει τη μείωση των βασικών συνταξιοδοτικών παροχών κατά 40% των βοηθητικών κατά 50% και των συνταξιοδοτικών παροχών κατά 60%,

▪ Αύξηση του εισοδήματος των εργαζομένων και των συνταξιούχων στην Ε.Ο.ΥΥ · ▪ Κατάργηση του Ε.Κ.Α.Σ., 2

Ξεπούλησε την δημόσια περιουσία στο υπερταμείο για 99 χρόνια,

Ιδιωτικοποίησε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και τα άλλα, να έχει το ψέμα να βρεθεί στην επιδρομή του Α.Δ.Ε.Δ.Υ. «Επιδιώκοντας» την κατάργηση των μνημονικών νόμων που ο ίδιος υπέδειξε και ψήφισε η Κυβέρνησή του, οι οποίοι υπέφεραν στους εργαζομένους, μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια.

Είναι, πράγματι, τραγικά γελοίο και αποτελεί αδιαμφισβήτητη υποκρισία να παρουσιάσει τον υποστηρικτή των αιτημάτων των εργαζομένων, ο κ. Τσακαλώτος που υπήρξε ένας από τους πιο πιστούς υπηρέτες των Τροϊκανών και που υλοποίησε κάθε επιθυμία τους. Τον παραδίδουμε στην κρίση των συναδέλφων και της κοινωνίας. Αιδώ Αργείοι !!!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Όσα δηλώνει τόσο η Έρρικα Πρεζεράκου όσο και ο θεράπων ιατρός της.Για το σοβαρό ατύχημα που της συνέβη, πριν λίγες ώρες, μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερί . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Βάλια Αρανίτου*Στις 4 Αυγούστου κυκλοφόρησε το σχέδιο για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, το περίφημο σχέδιο της επιτροπής Πισσαρίδη. Η ομάδα που το υπογράφει έχει το θάρρος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε νωρίτερα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην Παλιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος των Αραχωβιτίκων. Στο σημείο έσπευσε ασθενο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε νωρίτερα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην Παλιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος των Αραχωβιτίκων. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Κυρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηρό μήνυμα προς όσους σκέφτονται παρά τις σχετικές απαγορεύσεις, να διοργανώσουν εν κρυπτώ πανηγύρια ακόμα και υπαίθρια γλέντια, στέλνει με δήλωσή του μέσω της «Σ» ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search