ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΔΕΔΥ εναντίον Ευκλείδη Τσακαλώτου

Με αφορμή την παρουσία του κ. Τσακαλώτου στην διαδοχική συγκέντρωση της Τρίτης, η ΑΔΕΔΥ δημοσίευσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για απρόσμενο θέμα από την πλευρά του πρώην υπουργού. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Όπως διαπιστώσαμε από φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -για τη συγκέντρωση και τη διαδρομή που δεν το κατανοήσαμε- στην εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Το θράσος του κ. Τσακαλώτου είναι απουθμεν. Ως Υπουργός Οικονομικών, επί 4 χρόνια, αρνούνταν κατηγορηματικά να συναντήσουν την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις μας.

Η μόνη συνάντηση που έγινε μαζί του ήταν τον Ιούλιο του 2018, μετά από συγκέντρωση και επεισόδια που έγιναν στην είσοδο του Υπουργείου με την διάθεση χημικών από τους ΜΑΤ και τραυματισμούς εργαζομένων. Σε αυτή τη συγκέντρωση κατασχέθηκε η νουντούκα της ΠΟΕΔΗΝ, ως φονικό εργαλείο, και οι σύλλογοι των στελεχών συρρέθηκαν και τραβήχτηκαν στην κρατική ασφάλεια κατηγορούμενοι με το μισό του ποινικού κώδικα. Αποτελεί πράγματι πρόκληση ο Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που:

▪ Παρεμπόδιζε να καταβάλει με πολιτική απόφαση τον 13ο και 14ο μισθό στους Δημόσιους Υπαλλήλους ▪ Παγόδασε τη δεκαετία 16-17 για την μισθολογική μας εξέλιξη ▪ Παρεμπόδιζε στις καλένδες την επιδότηση της εργασίας με κίνδυνο και ανθυγιεινή εργασία ▪ Συνδέει τη μείωση των βασικών συνταξιοδοτικών παροχών κατά 40% των βοηθητικών κατά 50% και των συνταξιοδοτικών παροχών κατά 60%,

▪ Αύξηση του εισοδήματος των εργαζομένων και των συνταξιούχων στην Ε.Ο.ΥΥ · ▪ Κατάργηση του Ε.Κ.Α.Σ., 2

Ξεπούλησε την δημόσια περιουσία στο υπερταμείο για 99 χρόνια,

Ιδιωτικοποίησε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και τα άλλα, να έχει το ψέμα να βρεθεί στην επιδρομή του Α.Δ.Ε.Δ.Υ. «Επιδιώκοντας» την κατάργηση των μνημονικών νόμων που ο ίδιος υπέδειξε και ψήφισε η Κυβέρνησή του, οι οποίοι υπέφεραν στους εργαζομένους, μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια.

Είναι, πράγματι, τραγικά γελοίο και αποτελεί αδιαμφισβήτητη υποκρισία να παρουσιάσει τον υποστηρικτή των αιτημάτων των εργαζομένων, ο κ. Τσακαλώτος που υπήρξε ένας από τους πιο πιστούς υπηρέτες των Τροϊκανών και που υλοποίησε κάθε επιθυμία τους. Τον παραδίδουμε στην κρίση των συναδέλφων και της κοινωνίας. Αιδώ Αργείοι !!!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αφρικανική σκόνη έχει καλύψει όλη την έκταση της Αττικής. Το πέπλο αφρικανικής σκόνης που «πνίγει» τον αττικό ουρανό δημιουργεί ένα απόκοσμο σκηνικό. Αυτό που είχε ήδη δημ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών και 8 μηνών για εμπλοκή σε παράνομη διακίνηση μεταναστών, μέσω του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα από τις μα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
Image
Image

Search