ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΔΕΔΥ εναντίον Ευκλείδη Τσακαλώτου

Με αφορμή την παρουσία του κ. Τσακαλώτου στην διαδοχική συγκέντρωση της Τρίτης, η ΑΔΕΔΥ δημοσίευσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για απρόσμενο θέμα από την πλευρά του πρώην υπουργού. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Όπως διαπιστώσαμε από φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -για τη συγκέντρωση και τη διαδρομή που δεν το κατανοήσαμε- στην εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Το θράσος του κ. Τσακαλώτου είναι απουθμεν. Ως Υπουργός Οικονομικών, επί 4 χρόνια, αρνούνταν κατηγορηματικά να συναντήσουν την Α.Δ.Ε.Δ.Υ., παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις μας.

Η μόνη συνάντηση που έγινε μαζί του ήταν τον Ιούλιο του 2018, μετά από συγκέντρωση και επεισόδια που έγιναν στην είσοδο του Υπουργείου με την διάθεση χημικών από τους ΜΑΤ και τραυματισμούς εργαζομένων. Σε αυτή τη συγκέντρωση κατασχέθηκε η νουντούκα της ΠΟΕΔΗΝ, ως φονικό εργαλείο, και οι σύλλογοι των στελεχών συρρέθηκαν και τραβήχτηκαν στην κρατική ασφάλεια κατηγορούμενοι με το μισό του ποινικού κώδικα. Αποτελεί πράγματι πρόκληση ο Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που:

▪ Παρεμπόδιζε να καταβάλει με πολιτική απόφαση τον 13ο και 14ο μισθό στους Δημόσιους Υπαλλήλους ▪ Παγόδασε τη δεκαετία 16-17 για την μισθολογική μας εξέλιξη ▪ Παρεμπόδιζε στις καλένδες την επιδότηση της εργασίας με κίνδυνο και ανθυγιεινή εργασία ▪ Συνδέει τη μείωση των βασικών συνταξιοδοτικών παροχών κατά 40% των βοηθητικών κατά 50% και των συνταξιοδοτικών παροχών κατά 60%,

▪ Αύξηση του εισοδήματος των εργαζομένων και των συνταξιούχων στην Ε.Ο.ΥΥ · ▪ Κατάργηση του Ε.Κ.Α.Σ., 2

Ξεπούλησε την δημόσια περιουσία στο υπερταμείο για 99 χρόνια,

Ιδιωτικοποίησε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και τα άλλα, να έχει το ψέμα να βρεθεί στην επιδρομή του Α.Δ.Ε.Δ.Υ. «Επιδιώκοντας» την κατάργηση των μνημονικών νόμων που ο ίδιος υπέδειξε και ψήφισε η Κυβέρνησή του, οι οποίοι υπέφεραν στους εργαζομένους, μαζί με τα προηγούμενα μνημόνια.

Είναι, πράγματι, τραγικά γελοίο και αποτελεί αδιαμφισβήτητη υποκρισία να παρουσιάσει τον υποστηρικτή των αιτημάτων των εργαζομένων, ο κ. Τσακαλώτος που υπήρξε ένας από τους πιο πιστούς υπηρέτες των Τροϊκανών και που υλοποίησε κάθε επιθυμία τους. Τον παραδίδουμε στην κρίση των συναδέλφων και της κοινωνίας. Αιδώ Αργείοι !!!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνάντηση Φαρμάκη - Καραμανλή για την Πατρών - Πύργου. Κινητοποίηση από τον Δήμο Πατρέων στις 11:00 στα φανάρια της ΒΙ.ΠΕ. Αγανάκτηση στους πολίτες Αχαίας και Ηλείας από τις καθυστ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τον δρόμο για το ακροατήριο παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Ζάκ Κωστόπουλου, τον Σεπτέμβριο του 2018, στο κέντρο της Αθήνας. Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας, η είδηση του θανάτου, του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κόζη. Ο εκλιπών, δραστηριοποιήθηκε για πολλές δεκαετίες στο χώρο της εστιάσης, δια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών αναφέρεται:  Αγαπητοί συνάδελφοι, η κυβέρνηση  με το άρθρο 50 του νομοσχεδίου που κατέθεσε στη Βουλή, προχωρά στην αναγνώριση των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας, η είδηση του θανάτου, του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κόζη. Ο εκλιπών, δραστηριοποιήθηκε για πολλές δεκαετίες στο χώρο της εστιάσης, διατηρώντας πασίγνωστα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών αναφέρεται:  Αγαπητοί συνάδελφοι, η κυβέρνηση  με το άρθρο 50 του νομοσχεδίου που κατέθεσε στη Βουλή, προχωρά στην αναγνώριση των πτυχίων των κολεγίω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ορκίσθηκαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ οι νέοι Διοικητές των κάτωθι Νοσοκομείων από το Διοικητή Γιάννη Καρβέλη :  
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search