ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό!Κρεμάστηκε 17χρονος

Τραγική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο, ανήμερα Καθαράς Δευτέρας...

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 17χρονος χθες τα ξημερώματα στους Νέους Επιβάτες. Ο ανήλικος σύμφωνα με το thousandnews βρέθηκε κρεμασμένος από συγγενείς του σήμερα το πρωί. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, όμως ο 17χρονος ήταν ήδη νεκρός. Τα αίτια που οδήγησαν τον ανήλικο σε αυτή του την πράξη παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Ο νεαρός να σημειωθεί πως φοιτούσε στο ΕΠΑΛ Επανομής. Οι συμμαθητές του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον φίλο τους.

Πηγή: thousandnews

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ολονύκτια μάχη θα δώσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στα ενεργά μέτωπα των  πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, με πιο επικίνυνα εκείνα στη Ροδόπη και την Κερατέα όπου βρί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Βέλγιο πήρε το τρίποντο κόντρα στη Ρουμανία με 2-0 και μπήκε δυνατά στη μάχη για την πρόκριση στους "16" του Euro 2024. Ο Τίλαμενς με το γρήγορο γκολ στο δεύτερο λεπτό και ο Ντε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατάθεση στην αστυνομία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, έδωσε ο 81χρονος δράστης που σκότωσε τη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη. Ειδικότερα, σύμφωνα με το evros-news, ο η . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η απίστευτη Πατρινή Νόρα Δράκου είχε κι άλλο να δώσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Η δεύτερη θέση στα 50μ. ύπτιο άνοιξε την… όρεξη της 32χρονης πρωταθλήτριας, που έκαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλες υλικές ζημιές έχει υποστεί το σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από το πύρινο μέτωπο που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από το Αλεποχώρι της Ηλείας και οριοθετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Π.Ε. Αχαΐας, αμέσως μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στην περιοχή ΜαστραντώνηΕρυμάνθειας. Στο μέτω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου (22/06/24) στο Δημοτικό Κατάστημα Λουσικών το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με
Image
Image

Search