ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία: Σε απόγνωση διακριθέντες αθλητές – Η διαμαρτυρία τους στα αρμόδια Υπουργεία

Καταγγελία: Σε απόγνωση διακριθέντες αθλητές – Η διαμαρτυρία τους στα αρμόδια Υπουργεία

Η ανεξήγητη αυτή κωλυσιεργία βάζει σε κίνδυνο το ακαδημαϊκό τους εξάμηνο και δημιουργεί τεράστιο ψυχολογικό και οικονομικό βάρος στις οικογένειές τους.

OxygenShop 21

Με επιστολή διαμαρτυρίας προς τα αρμόδεια Υπουργεία, διακριθέντες αθλητές εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια και την απόγνωσή τους για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω την έντονη διαμαρτυρία και την απόγνωσή μου για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση δύο και πλέον μηνών στην έκδοση των αποτελεσμάτων εισαγωγής των διακριθέντων αθλητών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ενώ όλες οι άλλες κατηγορίες υποψηφίων, συμπεριλαμβανομένων και των μετεγγραφών, έχουν ήδη εγγραφεί και παρακολουθούν κανονικά τα μαθήματά τους, εμείς βρισκόμαστε σε πλήρη άγνοια.

Η αντιμετώπιση αυτή υποβαθμίζει την προσπάθεια και τις θυσίες που καταβάλαμε για να τιμήσουμε τον ελληνικό αθλητισμό, στερώντας μας το δικαίωμα στην ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση. Λόγω αυτής της καθυστέρησης, χάνουμε καθημερινά πολύτιμο χρόνο από το ακαδημαϊκό εξάμηνο, με ορατό τον κίνδυνο να το χάσουμε ολοκληρωτικά ή να επιβαρυνθούμε με εξαντλητικές αναπληρώσεις.

Παράλληλα, βρισκόμαστε υπό καθεστώς απίστευτου ψυχολογικού άγχους, καθώς δεν γνωρίζουμε αν πρέπει να μετακομίσουμε σε άλλη πόλη ή, σε περίπτωση μη εισαγωγής, να ξεκινήσουμε άμεσα προετοιμασία για εκ νέου συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ζητούμε το αυτονόητο: Άμεση ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και επίσπευση των διαδικασιών από τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου και της ΓΓΑ.»

Πηγή: patrisnews.com

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search