ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Από πότε θα βγαίνουμε χωρίς… να κοιτάμε το ρολόι μας

Το τέλος της απαγόρευσης κυκλοφορίας, η οποία βρίσκεται στη ζωή μας το… σχεδόν όσο και ο κοροναϊός, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον φονικό ιό και την άρση των μέτρων.

 

Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς από τις 12 Ιουνίου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 01:30, ενώ από την 1η Ιουλίου θα καταργηθεί εντελώς.

 

«Από 1η και πάντα με την προϋπόθεση ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέπουν, η απαγόρευση κυκλοφορίας σταματά να ισχύει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων. Μετά από πρόταση του πλειοψηφίσαντος των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, τη Δευτέρα (22 Απρίλη) το απόγευμα στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, τις ομάδες της αστρονομίας του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς και τους εκπα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου προγραμμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενοι του τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, πήγανσήμερα νωρίς το πρωί, για μια ακόμη φορά μέσα σε λίγους μήνες, στοδημοτικό κτίριο, πρώην «Λάγιος», που βρίσκεται στην Μαρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων. Μετά από πρόταση του πλειοψηφίσαντος των αρχαιρεσιών που διεξ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υποδέχτηκε, τη Δευτέρα (22 Απρίλη) το απόγευμα στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, τις ομάδες της αστρονομίας του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς και τους εκπαιδευτικούς τους, που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπ
Image
Image

Search