ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πιερία:Χειροπέδες σε διευθυντή Δημοτικού Σχολείου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Άλλη μια είδηση για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και μάλιστα από εκπαιδευτικό βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το GrTimes, διευθυντής Δημοτικού σχολείου συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, πριν 14 χρόνια, στην Πιερία. Η κοπέλα που είναι σήμερα 28 χρονών έκανε μήνυση στον εκπαιδευτικό, ενώ κατά την διάρκεια έρευνας στο σπίτι του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο οποίο απεικονίζεται και η καταγγέλουσα.

Εις βάρος του 60χρονου ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Η 28χρονη σήμερα καταγγέλλουσα μήνυσε τον εκπαιδευτικό ο οποίος είναι συγγενής της, εξ αγχιστείας, αναφέροντας ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά όταν η ίδια ήταν 14 χρονών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η έκθεση καταγράφει, χωρίς περαιτέρω διερεύνηση, καταγγελίες μη κυβερνητικών οργανώσεων για τις οποίες δεν πραγματοποιείται ανεξάρτητος έλεγχος», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικώ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια έκθεση 46 σελίδων και περίπου 10.000 λέξεων το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρεται εκτενώς στις καταγγελίες που υπάρχουν για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας. «Δε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκανσυνολικά οκτώ δικογραφίες για υποθέσεις ενδοο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα.         Τον υφυπουργό υποδέχθηκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα.         Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Πλάτων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από νωρίς το πρωί στην Δυτική Ελλάδα καθιστούν εξαιρετικά δυσχερή την κυκλοφορία των δίκυκλων και των φορτηγών κενών φορτίου στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης”
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο "σούπερ παππούς των παιδιών" με μία ανάρτησή του στο facebook, αποδεικνύει πως "η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς δεν ξεχνιέται  όσος καιρός  και να περάσει..." Και όπως ήταν αναμενόμενο τα
Image
Image

Search