ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο γάμος στην Μαλεσίνα έστειλε στο θάνατο 19 άτομα. 30 οι νεκροί στο δήμο Λοκρών

Μαύρο πέπλο σκεπάζει τη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, καθώς δεκαεννέα άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή μετά τον γάμο όπου δεν τηρήθηκαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.
Ένας από τους τελευταίους που κατέληξε από τον θανατηφόρο ιό ήταν ο παππούς της νύφης.

Χθες το πρωί προστίθενται στη μακάβρια λίστα των νεκρών μια γυναίκα 73 και μια γυναίκα 75 ετών.

Έτσι, η Μαλεσίνα μετρά πλέον 19 νεκρούς από κορονοϊό και ο δήμος Λοκρών 30, όταν στα δύο προηγούμενα κύματα της πανδημίας, στην περιοχή είχαν καταγραφεί μόνο δύο θάνατοι.

Τι λέει ο δήμαρχος της περιοχής
«Πριν τις 22 Φεβρουαρίου στο δήμο Λοκρών η επιδημιολογική κατάσταση ήταν εξαιρετική. Είχαμε ελάχιστα κρούσματα. Μετά τις 22 Φεβρουαρίου άρχισε μια αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων. Από τις 3 Μαρτίου μέχρι χθες, σε όλο το δήμο, είχαμε 30 θανάτους από κορ0νοϊό» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δήμαρχος Λοκρών, Θανάσης Ζεκεντές.

Μάλιστα, όπως είπε, ο δήμος έφτασε να έχει 241 ενεργά κρούσματα.

«Πλέον δεν υπάρχουν νέα κρούσματα στην περιοχή. Υπάρχει πολύ μεγάλη αποκλιμάκωση. Εδώ και καιρό δεν βγάζουμε νέα θετικά κρούσματα. Όμως πριν ένα μήνα, 64 άνθρωποι από το δήμο μας, νοσηλεύονταν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η χαλάρωση στην περιοχή σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων έναντι του κορονοϊού ήταν ευρύτερη και δεν αφορά μόνο τον γάμο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search