ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονισμένη η Μακρινίτσα μετά τη διπλή δολοφονία. Τι οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία;

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Μακρινίτσα μετά τη διπλή δολοφονία που κόστισε τη ζωή σε δύο αδέρφια ηλικίας 28 και 30 ετών.
Ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης μετέβη από τον Βόλο στο σπίτι της συζύγου του, με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση, στη Μακρινίτσα και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την ίδια, αλλά και τον 30χρονο αδελφό της που προσπάθησε να τη σώσει.

«Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας», φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας, η άτυχη 28χρονη γυναίκα, η οποία κάλεσε την αστυνομία. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15 Ιανουαρίου η άτυχη γυναίκα απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου ο φερόμενος ως δράστης να νοσηλευθεί ακούσια στη ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Βόλου, όπως και έγινε. Το πόρισμα είναι ότι πράγματι υπάρχει ζήτημα και ότι θα του παρασχεθεί ειδική αγωγή, θα παραμείνει έξω και θα είναι υπό παρακολούθηση.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Το βράδυ της Δευτέρας, ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας και διαπληκτίστηκε έντονα με την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της, καθώς φέρεται ότι απαιτούσε να του δώσουν το παιδί του. Όμως, η νεαρή γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, που του απαγόρευαν την επικοινωνία με την ίδια και το παιδί.

Ξαφνικά, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό τι προηγήθηκε, έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία τα δυο αδέλφια, μπροστά στην έντρομη μητέρα τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Το κοινοβούλιο του Τενεσί, υιοθέτησε πρόταση νόμου που προβλέπει ότι εκπαιδευτικοί, διευθυντές και άλλα μέλη του σχολικού προσωπικού θα έχουν το δικαίωμα να φέρουν ατομικό οπλισμό. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Στη Φλάνδρα και τις Βρυξέλλες εντοπίζεται η πλειοψηφία των εξτρεμιστών και των τζιχαντιστών σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η υπουργός εσωτερικών του Βελγίου, Αννελ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση έκανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, υποστηρίζοντας ότι με το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νέο σχέδιο πολιτικής προστασίας της χώρας, που περιλαμβάνει αμεσότερη επέμβαση των μηχανισμών, το σχέδιο «ΑΙΓΙΣ», παρουσίασαν  ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο αρμόδιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
Image
Image

Search