ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μπαλάσκας: 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Μου είναι αδιάφορο εάν είναι νεκρός

Μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός. 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα
 
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η φρασεολογία που χρησιμοποίησε ο Σταύρος Μπαλάσκας, αναφερόμενος στον Δημήτρη Κουφοντίνα.  

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ξέρουμε ότι είμαστε στόχος από τους Κουφοντινόφιλους. Στη Λαμία τα έχουν παίξει οι συνάδελφοι. 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Άμα σας πω πόση δύναμη έχει όλος ο νομός θα μας φύγουν τα μαλλιά. Είναι τρελό» είπε στον ΑΝΤ1.

«Δηλαδή τον θεωρείται νεκρό;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης. «Το θέμα είναι πολιτικό, εγώ είμαι συνδικαλιστής, δεν με ενδιαφέρει ο κ. Κουφοντίνας. Με ενδιαφέρει να μην κλάψω άλλο συνάδελφό μου».
«Δύο παιδιά χθες πήγαν να τα κάψουν ζωντανά» είπε ο κ. Μπαλάσκας για το περιπολικό που δέχτηκε δύο μολότοφ στην Ούλοφ Πάλμε.

Στο στούντιο επικράτησε ένταση.

«Ποια είναι η διαφορά σου από αυτούς που θέλουν νεκρούς αστυνομικούς, και τους καταδικάζουμε» είπε ο Γιάννης Στρατάκης.

«Εγώ εκπροσωπώ την τάξη και αυτοί την αταξία. Υπερασπιστείτε τον κ. Κουφοντίνα όσο θέλετε. Μόνο πανό δεν σηκώσατε μέσα στο στούντιο που να λέει “I love Louka”» είπε φωνάζοντας ο κ. Μπαλάσκας στον δημοσιογράφο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στο facebook, δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά του και την υπερηφάνεια του ταυτόχρονα για την πρόοδό τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο αντιδήμαρχ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

"Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την Περιφέρεια που μπορεί να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα της οικονομικής και κοινωνικής υστέρησης και να οδηγήσει σε βιώσιμη ανάπτυξη και συνθήκες ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περιοχή Ζαρουχλεϊκων, Σάββατο 13 Απριλίου, απόγευμα. Μία παρέα μικρών παιδιών παίζουν στο δρόμο της γειτονιάς. Πρόκειται για τρία αδελφάκια που φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο ένα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Πειραιά μια συμμορία, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από κοσμηματοπωλεία σε όλη τη χώρα. Οι Αστυνομικοί του Πειραιά πραγματοπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στο facebook, δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά του και την υπερηφάνεια του ταυτόχρονα για την πρόοδό τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών και αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Πλέσσας, υποδέχτηκε, την Τετάρτη 10 Απρίλη, στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας, μαθητές του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" και όχημα τη συνεργασία η Εθελοντική δράση Let's do it Greece απηύθυνε πανελλαδικά κάλεσμα σε Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία και πολίτες για τον καθαρισμό τω
Image
Image

Search