ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας για Λιγνάδη: Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της προδικασίας – Όλες οι καταγγελίες καταρρέουν

Με την φράση δεν έχω συναντήσει ξανά στην καριέρα μου τόσο χοντροκομμένη κατασκευή κατηγοριών ο Αλέξης Κούγιας μίλησε με λεπτομέρειες για όλα όσα κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης. Αποκάλυψε ότι δυο Αιγύπτιοι 15 και 17 ετών τον καταγγέλουν. Ο τελευταίος τον καταγγέλει για βιασμό στην Επίδαυρο.

 

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι βγήκαν από το γραφείο της ανακρίτριας, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού ο οποίος μεταφέρθηκε και πάλι στην ΓΑΔΑ όπου κρατείται κατέθεσαν ένσταση ακυρώσεως της προδικασίας όπως είπε ο κ. Κούγιας και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Αυτό θα γίνει αύριο στις 14.30 το μεσημέρι. 

 

«Υπάρχει μια εξαίρεση μόνο για την έκδοση εντάλματος σύλληψης εάν έχουμε πράξεις με αυτόφωρη διαδικασία ή αν ο φερόμενος δράστης μπορεί να εξαφανιστεί. Ο πελάτης μου ζήτησε να εξεταστεί ως ύποπτος αφού ενημερωθεί και ο εισαγγελέας κώφευσε. Ενώ είχε δηλώσει σε ποια κατοικία κατοικεί εξέδωσε ένα ένταλμα το οποίο για να εκδοθεί θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες  προϋποθέσεις. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται είναι δυο και δεν υπάρχουν αυτά που ακούγονται για είναι μύθος», είπε ο κ. Κούγιας. 

 

Σε ό,τι αφορά την ουσία της κατηγορίας ο Δημήτρης Λιγνάδης διά του υπερασπιστή του αρνείται τις πράξεις του βιασμού που του αποδίδονται. Ισχυρίζεται ότι τις επίμαχες ημερομηνίες που φέρονται να τελέστηκαν οι πράξεις δεν βρισκόταν στα μέρη που τον κατηγορούν. Προς επίρρωση των ισχυρισμών του μάλιστα  αύριο πριν τις 2.30 το μεσημέρι που θα ξεκινήσει η απολογία του θα  προτείνει την εξέταση μαρτύρων που επιβεβαιώνουν το άλλοθί του.

 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης πάντως δεν αρνείται ότι γνώριζε τα πρόσωπα που τον καταγγέλλουν αρνείται όμως την κατηγορία του βιασμού αποδίδοντας την εμπλοκή του σε φθόνο για την καλλιτεχνική του πορεία, πίσω από τον οποίο υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί.

 

Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι οι δυο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι, είπε ότι μαζί με τον  κ. Λιγνάδη εμφανίστηκαν σήμερα στην ανακρίτρια για να ζητήσουν την ακύρωση της διαδικασίας καθώς όπως υποστηρίζουν ο εισαγγελέας περιόρισε το αποδεικτικό υλικό μόνο στην κατάθεση των παθόντων.

 

Είπε ακόμα ότι είναι μια μικρή δικογραφία 10 φύλλων και οι δυο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι. «Ο ένας καταγγέλει τον κ. Λιγνάδη ότι είχαν μέρα παρά μέρα σεξουαλικές επαφές και μια ημέρα ο κ. Λιγνάδης τον εξανάγκασε να του κάνει πεολειχία μια ημέρα του Αυγούστου του 2010 και αυτό είναι είναι δυο μήνες πριν συμπληρώσει τα 15 του χρόνια. Ο δεύτερος την περίοδο που καταγγέλει την πράξη ήταν 17 – 18 ετών». 

 

Ο κ. Κούγιας συνέχισε λέγοντας ότι ο δεύτερος καταγγέλει ότι σε σουίτα ξενοδοχείου στην Επίδαυρο τον εξανάγκασε να του κάνει πρωκτολειχία.

 

Ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι και οι δυο καταγγελίες καταρρέουν καθώς τις δυο ημερομηνίες που αναφέρουν οι καταγγέλλοντες ο πελάτης του δεν ήταν στα σημεία που αναφέρουν.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search