ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μεταξουργείο: 15χρονος έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στην οδό Χίου στο Μεταξουργείο από το θάνατο ενός παιδιού, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό το πρωί της Τρίτης (23.02.2021).

Το 15χρονο αγόρι από την Κίνα έπεσε από διαμέρισμα του 3ου ορόφου πολυκατοικίας στο Μεταξουργείο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Άμεσα οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα και οι έρευνες συνεχίζονται.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζοντα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, έχοντας ως προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, στα σχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έ
Image
Image

Search