ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ψωμιάδης

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Ψωμιάδης οποίος είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1963. Είχε σπουδάσει δημοσιογραφία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην παραγωγή τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ. Το 1988 εξέδωσε το έργο του: «Προβλήματα δομής και σύνθεσης του τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ» από τον εκδοτικό οίκο του Πανεπιστημίου της Μόσχας.

 

Την ίδια χρονιά ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία στο πολιτιστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ», ενώ συνέχισε στο εργατικό και το κοινωνικό ρεπορτάζ. Γνωρίζοντας άπταιστα τη ρωσική γλώσσα αλλά και την αγγλική, συνεργαζόταν και με το τμήμα Διεθνών Ειδήσεων.

 

Από το 1989 έως το 1996 συνεργάστηκε με τον Ρ/Σ «902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM», στη σύνταξη ειδήσεων και την προετοιμασία ραδιοφωνικών ρεπορτάζ, ενώ το διάστημα 1993-1994 παρουσίαζε και το δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ στον Ρ/Σ “PLANET” το 1995 και με το ρεπορτάζ θεμάτων διεθνούς επικαιρότητας και παγκόσμιας οικονομίας στο περιοδικό «Greek Forum» το 1996.

 

Υπήρξε συνιδρυτής του ενημερωτικού portal fmvoice.gr και της εβδομαδιαίας εφημερίδας “FINANCE & MARKETS VOICE”, Μέσων στα οποία διετέλεσε διευθυντής, έως το ξαφνικό του τέλος.

 

«Ο Κώστας Ψωμιάδης ήταν ένας σεμνός, αξιοπρεπής και διακριτικός δημοσιογράφος, ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του. Διακρίθηκε για την επαγγελματική του προσήλωση, το ήθος και την αφοσίωσή του στο λειτούργημά μας» αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της και συλλυπείται τη σύζυγό του Ντανιέλα και την κόρη του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαστάσεις λαμβάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και στην Πάτρα η παραβατικότητα και η βία των ανηλίκων και η τοπική κοινωνία οφείλει να προσπαθήσει να ορθώσει  αναχώματα στο ανησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας  για την Αντιπυρική Περίοδο 2024, ΚΑΛΕΙ τους ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές οικοπέδων να  φροντίσουν για τον καθαρισμό και την συντή
Image
Image

Search