ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία με θύμα μητέρα τριών παιδιών στα Χανιά

Νεκρή, σε μια λίμνη αίματος, μέσα σε σπίτι στην περιοχή των Μεσκλών του δήμου Πλατανιά στα Χανιά της Κρήτης, εντοπίστηκε 54χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός της αποδίδεται σε χτυπήματα από «τέμνον όργανο στην τραχηλική χώρα».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής επιφυλάχθηκε για το χρόνο θανάτου μέχρι να γίνει η νεκροτομή, και αυτό γιατί ήταν πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες στο χώρο και το έγκλημα μπορεί να είχε διαπραχθεί πριν από μέρες, με το πτώμα να συντηρείται σε αυτή την κατάσταση λόγω του κρύου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων αναζητούν για κατάθεση έναν 47χρονο Νορβηγό, με τον οποίο η γυναίκα συζούσε το τελευταίο διάστημα. Οι μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε η 54χρονη, έκαναν λόγο για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και για θέματα με το αλκοόλ που είχε ο Νορβηγός.

Σημειώνεται ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς, ενώ ο 47χρονος Νορβηγός φέρεται να έχει διαφύγει με το αυτοκίνητό της, με τις αρχές να τον αναζητούν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ελλάδα είναι η 2η ακριβότερη χώρα, στην τιμή αμόλυβδης βενζίνης, στην Ευρωζώνη και η  επίθεση του Ιράν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ισραήλ ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά γεγον . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρών  σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ,το Κέντρο Πρόληψης Καλλίπολις και το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης σας καλούν σε ανοι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν σύντομα στην υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων από το υπουργείο Εσωτερικών και τη χρήση τους από την ευρωβουλεύτρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια 36χρονη γυναίκα στο Αίγιο μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) όταν, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγητό μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών για δύο νεαρές που έκλεψαν άνδρα στον πεζόδρομο της Κανάρη και “κρύφτηκαν” στα Δικαστήρια. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο για την αναζήτηση των δύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στο facebook, δείχνει την αγάπη του για τα παιδιά του και την υπερηφάνεια του ταυτόχρονα για την πρόοδό τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πα
Image
Image

Search