ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Ασθενείς φωνάζουν "σας παρακαλώ, λυτρώστε με"

Συγκλονίζουν τα λόγια της διευθύντριας ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊό. Όπως εξήγησε η Ελένη Γκέκα, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, το ΑΧΕΠΑ "είναι γεμάτο όλες τις ώρες" και στη Μονάδα είναι γεμάτα τα 42 στα 42 κρεβάτια. "Εύχομαι να μην ζήσουμε τις καταστάσεις που έζησε η Ιταλία την άνοιξη. Συγκριτικά όμως με τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, η Θεσσαλονίκη ζει όλη την τραγική κατάσταση που περνάει αυτή τη στιγμή όλη η Βόρεια Ελλάδα", ανέφερε και χαρακτήρισε "πάρα πολύ άσχημη" και "τραγική" την κατάσταση που επικρατεί.

 

Επισήμανε πως ο ιός δεν κάνει διακρίσεις στις ηλικίες, εκφράζοντας την ανησυχία της γιατί όπως ανέφερε έχει πέσει πολύ ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών με Covid και στο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύονται ασθενείς ακόμη και 37 ετών. "Υπάρχει φόβος. Οποίος πει ότι δεν φοβάται λέει ψέματα", τόνισε για να προσθέσει ότι η ψυχολογία των γιατρών είναι πολύ άσχημη και πως ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλον, χωρίς να το δείχνουν στους ασθενείς. "Ακούμε τους ασθενείς που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση να φωνάζουν 'σας παρακαλώ λυτρώστε με. Κοιμήστε με να κοιμηθώ να με βοηθήσετε'", ήταν τα λόγια της διευθύντριας ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ικανοποίησή του για το ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προωθεί αποφασιστικότερα τις διαπραγματεύσεις με τις εταιρείες παραγωγής εμβολίων προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

    Η επανεκκίνηση των διερευνητικών συνομιλιών βρίσκει την πατρίδα μας με διευρυμένα διπλωματικά ερείσματα έχοντας αποτυπώσει μεταξύ των εταίρων μας αλλά και σε άλλα φίλα προσκε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

      «ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!» είναι το σύνθημα της νέας πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα τρία Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας με στόχο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι διερευνητικές επαφές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι ένα σημαντικό, αλλά «δεν είναι το μεγάλο βήμα», τόνισε σε συνέντευξή του στο Euronews, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

      «ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!» είναι το σύνθημα της νέας πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα τρία Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας με στόχο να υπενθυμίσει την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

          Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αιτωλικό από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας αλλοδαπός ο οποίος ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη άνδρες πλησίασαν έναν αλλοδαπό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το τεχνικό πρόγραμμα που κατέθεσε η δημοτική αρχή με το αρχαίο ρητό «επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως». Αυτό γιατί αποτελεί πιστή αντιγραφή του τεχνικού προγράμματος
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search