ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη – Δασκάλα στην Περαία βρέθηκε θετική

Συναγερμός σήμανε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας, στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μία εκπαιδευτικός.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του σχολείου, μετά  από επικοινωνία του υπεύθυνου διαχείρισης κρουσμάτων COVID-19 με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, διατάχθηκε όπως προβλέπεται, οι μαθητές/τριες του συγκεκριμένου τμήματος (Γ2), να μην προσέλθουν στο σχολείο, για 14 μέρες, από σήμερα έως και την Παρασκευή 2/10, με οδηγίες για στενή παρακολούθηση της υγείας τους.

Εάν κατά την διάρκεια της 14ημερης καραντίνας, κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα, τότε και μόνο τότε θα πρέπει να υποβληθεί σε εργαστηριακό έλεγχο. Τονίζεται πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα απολύμανση του σχολικού χώρου.

Επισημαίνεται πώς, όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ, αναστέλλεται η λειτουργία μόνο του συγκεκριμένου τμήματος (Γ2). Τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης κατά της διασποράς του ιού, θα λειτουργούν κανονικά.

Ο διευθυντής του σχολείου, Μ. Υψηλάντης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι την πρώτη ημέρα που η εκπαιδευτικός εμφάνισε συμπτώματα, ενημέρωσε αμέσως και έμεινε στο σπίτι, αλλά είχε έρθει ήδη σε επαφή με συναδέλφους της και μαθητές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγα 24ωρα πριν βρεθεί τηλεοπτικά με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Tv Queen», έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4 στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» . . .
LIFE STYLE

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών. Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρημ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ως αλλεργία, χαρακτηρίζεται η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, η οποία προκαλεί έντονη αντίδραση υπερευαισθησίας ενάντια σε συνήθως αβλαβείς ουσίες που βρίσκονται στο φ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φέρνει στην Πάτρα  για τρεις βραδιές την παράσταση "Ο Μέγας Ιεροεξεταστής",  στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο. Οι παραστάσεις έχουν προγραμματισ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search