ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρες στην Εύβοια: Κλειστές οι παραλίες σε Δήλεσι, Χαλκούτσι

Μετά τις φονικές πλημμύρες στην Εύβοια ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που αντικρίζουν οι κάτοικοι σε Δήλεσι, Ωρωπό και Χαλκούτσι.

 

Το κολύμπι σε αυτές τις περιοχές έχει απαγορευτεί, αλλά το απίστευτο είναι ότι τα νερά μετέφεραν και ερπετά, με αποτέλεσμα στο Δήλεσι οι κάτοικοι να κυνηγούν οχιές μέσα στα σπίτια τους.

 

Τα μηχανήματα δουλεύουν πυρετωδώς στον Ωρωπό για να καθαρίσουν τη θάλασσα. Οι εικόνες με τα μπάζα και τα σκουπίδια παντού, ανάγκασαν τις τοπικές αρχές να απαγορέψουν το κολύμπι για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες σε Ωρωπό, Δήλεσι και Χαλκούτσι, μέχρι να μπορέσουν να καθαριστούν οι παραλίες.

 

Απίστευτες εικόνες σε Δήλεσι, Χαλκούτσι και Ωρωπό

Τα παραλιακά χωριά απέναντι από την Εύβοια, μαζί με την οικολογική καταστροφή, αντιμετωπίζουν τώρα τον οικονομικό μαρασμό.

 

«Περιμέναμε αυτές τις μέρες, όχι για κέρδος, να ρεφάρουμε τη χασούρα της σεζόν».

 

Οι δήμοι έχουν συλλέξει υλικό από τις παραλίες για να δουν τα επίπεδα της μόλυνσης και την οικολογική καταστροφή.

 

Κυνηγούν φίδια μέσα στα σπίτια τους

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι με τα ερπετά, τα οποία κυνηγούν και μέσα στα σπίτια τους.

 

«Με τα φερτά υλικά έχουν έρθει τα φίδια και σκοτώνουμε οχιές».

 

Οι δήμοι Ωρωπού και Τανάγρας έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεύμα εργασίας παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, στο πατρικό του σπίτι στα Χανιά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, αμέσως μετά το π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αντιμετωπίζουμε μια σημαντική αύξηση κρουσμάτων, αλλά και διασωληνωμένων, που δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατέληξε σ ο ηλικιωμένος που δέχθηκε, άγρια χτυπήματα από ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Μονοδένδρι, Πατρών. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε συμπτώματα και έκανε το τεστ το οποίο βγήκε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε συμπτώματα και έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Παραμένει σε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Για άλλη μία φορά αντί να επιλύσει τα προβλήματα που δημιουργεί η ελλειμματική και αδιέξοδη πολιτική της, η δημοτική αρχή κατά την προσφιλή της μέθοδο χρησιμοποιεί ως ασπίδα τους εργαζόμενους, αποπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ο νόμος 4495 /2017 είχε σαν στόχο τον περιορισμό της αυθαίρετης δόμησης καθώς επίσης και την καταγραφή της δομημένης επιφάνειας στη χώρα μας. Ο περιορισμός της αυθαίρετης δόμησης είναι όμως μια σύν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search