ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Αιφνίδιος θάνατος φοιτητή - ακτιβιστή κατά της καύσης των σκουπιδιών στον Βόλο

Ένας 27χρονος φοιτητής στον Βόλο, που συμμετείχε ενεργά στο κίνημα κατά της καύσης των σκουπιδιών, βρέθηκε νεκρός από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το απόγευμα της Δευτέρας. 

 Σύμφωνα με το τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Βασίλης Μάγγος βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιό του από την μητέρα του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκε λίγο αργότερα η αστυνομία, η οποία φέρεται να εξέτασε τον χώρο και να απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.   Σημειώνεται πως έχει ζητηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του.   

Όπως μεταδίδει το τοπικό magnesianews.gr, έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα, στα δικαστήρια Βόλου περιμένουν αυτή την ώρα οι γονείς του Βασίλη Μάγγου, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος της παρουσίας τους.   Πριν από ένα μήνα, ο νεαρός φοιτητής είχε καταγγείλει τον άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της μεγάλης διαμαρτυρίας κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ – Lafarge.   

Η περίπτωσή του φοιτητή είχε απασχολήσει έντονα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς στον απόηχο της μεγάλης διαδήλωσης διαμαρτυρίας των πολιτών του Βόλου και κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης αλληλεγγύης των συλληφθέντων, βρέθηκε στο στόχαστρο αστυνομικής βίας.   

Τον ξυλοδαρμό του είχε καταγγείλει επίσης ο πατέρας του, ενώ η Λαϊκή Συνέλευση κατά της Καύσης Σκουπιδιών είχε δημοσιεύσει βίντεο με την επίθεση που δέχθηκε από αστυνομικούς σε δημόσια θέα.   «Ο νεαρός χτυπήθηκε άγρια μπροστά στα μάτια περαστικών στο κέντρο του Βόλου και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Μέσα στο αμάξι που τον μετέφερε σύμφωνα με μαρτυρία του πατέρα του οι αστυνομικοί συνέχιζαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν. Το ξύλο συνεχίστηκε στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης, όπως και οι βωμολοχίες. Τον χτύπησαν αλύπητα σπάζοντας τα πλευρά του μέχρις σημείου ο νεαρός να φωνάζει "δεν μπορώ να αναπνεύσω», είχε σχολιάσει τότε η  παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου.   Λίγες μέρες αργότερα, ο 27χρονος είχε κάνει ανάρτηση λέγοντας πως ζωτικά του όργανα έχουν υποστεί κακώσεις, αλλά η κατάστασή του βελτιώνεται.   

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search