ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Τεράστιος συνωστισμός σε πανηγύρι στην Εύβοια

Το ότι ο κορωνοϊός... καραδοκεί προειδοποιεί επανειλημμένα η επιστημονική κοινότητα της χώρας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα πανηγύρια του καλοκαιριού όπου κόσμος συνωστίζεται και δεν τηρεί τα απαραίτητα μέτρα.

 

Μετά τα πανηγύρια σε Αλίατρο, την Κοζάνη και Γουδί, την σκυτάλη πήρε η Εύβοια, όπου το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το πρώτο φετινό μεγάλο πανηγύρι με καλεσμένους λαϊκούς καλλιτέχνες. Όπως φαίνεται από τις εικόνες της τοπικής ιστοσελίδας eviathema.gr ο χώρος του γηπέδου των Καθενών Ευβοίας γέμισε ασφυκτικά από κόσμο ξεπερνώντας τα 2000 άτομα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι διοργανωτές, της εκδήλωσης εξασφάλισαν όλες τις απαραίτητες άδειες για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ενώ στον χώρο υπήρχε και δικηγόρος εκ μέρους της ομάδας των Καθενών για παν ενδεχόμενο.Στο σημείο πριν αρχίσει το γλέντι έφτασε μεικτό κλιμάκιο της αστυνομίας για τους ελέγχους. Ωστόσο για ακόμη μια φορά, ενώ οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών τηρούνταν, όταν έφτασε η στιγμή του χορού ο συνωστισμός ήταν μεγάλος

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του καθηγητή Χ. Γώγου στον ΣΚΑΪ, όπου είπε ξεκάθαρα πως τα πανηγύρια και εκδηλώσεις με συνωστισμό πρέπει να αποκλειστούν. «Πρέπει να αποκλειστούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις», είπε και τόνισε πως το βασικό πρόβλημα είναι η συμπεριφορά των πολιτών που δεν δείχνουν να λαμβάνουν σοβαρά το πως πρέπει να τηρούνται τα μέτρα.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Νίκος Σύψας στο κανάλι, λέγοντας πως οι εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού είναι στα πανηγύρια και τα μπαρ, τονίζοντας πως εντός των δύο εβδομάδων θα φανεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Σχολίασε μάλιστα πως η απαγόρευσή τους είναι στο τραπέζι των συζητήσεων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search