ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στεφάνι στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου από την Ώρα Πατρών

Η «Ώρα Πατρών» σε μια συμβολική πράξη κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη του Αγωνιστή της Δημοκρατίας Μανώλη Γλέζου, στα Υψηλά Αλώνια στο μνημείο των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς τιμώντας την ιστορία και τους αγώνες του τελευταίου Παρτιζάνου της Ευρώπης.

Ήδη, η «Ώρα Πατρών» με πρότασής της είχε καταθέσει αίτημα στο Δήμο Πατρέων για να βγει ψήφισμα και να υπάρχει ονοματοθεσία κάτι που έγινε ομόφωνα αποδεκτά από όλες τις παρατάξεις.

Η «Ώρα Πατρών» προτείνει στο Δήμο Πατρέων να υπάρξει ειδική συνεδρίαση για το κτήριο της οδού Κανακάρη (οικία Γιοβάνη) που είχε επιταχθεί από τους Γερμανούς είχαν περάσει χιλιάδες αγωνιστές της αντίστασης και να τοποθετηθεί ειδική σήμανση διασώζοντας την ιστορική μνήμη για τις επόμενες γενιές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: "Τέλος, καλούμε τα μέλη και τους φίλους της «Ώρα Πατρών» να συμμετέχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Απριλίου στην πλ. Γεωργίου στο επάνω μέρος από την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας και ώρες 9:30-13:30 και 17:30-20:30 προς τιμήν του Μανώλη Γλέζου".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει στο Ζάππειο προτάσεις του κόμματός του για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν εκπρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών, το μεσημέρι της  Δευτέρας στα διόδια του ΡίουΠρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 36 και 24 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ το οπο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Φώφη Γεννηματά προχώρησε σε δήλωση- παρέμβαση για όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής ατζέντας όπου ασκεί αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα σχετικά με τη στήριξη της ο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο αριθμός των νεκρών από την COVID-19 στη Σουηδία έφθασε τις 4.000, όπως προκύπτει από στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας.Τα στοιχεία που δημο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών, το μεσημέρι της  Δευτέρας στα διόδια του ΡίουΠρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 36 και 24 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ το οποίο είχε κατεύθυνση α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» διοργανώνει στην Πάτρα, από τις 25 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2020, το μαραθώνιο τεχνολογίας και καινοτόμων ιδεών BOOST Hackathon, για την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επανέρχεται στο θέμα του αφορισμού της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος σε σημερινή ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο. Όπως αναφέρει αν
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search